Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON 11 GODINA

Jerry Seinfeld vraća se na TV – reality showom!

26.02.2009.
u 17:38

Nakon posljednje epizode "Seinfelda" 1998., koautor i glavni glumac serije uglavnom je spavao na lovorikama; jedino što je uopće radio bio je "Pčelinji film" u kojem je bio scenarist i dao glas glavnom junaku. A sad se – doduše kao producent – vraća na NBC novim konceptom reality serije o bračnim problemima.

Seinfeldova producentska kuća Columbus 81 Productions koncept nove serije ponudila je NBC-u u suradnji s Ellen Rakieten, dugogodišnjom producenticom "Oprah Winfrey Showa". U seriji "The Marriage Ref" ("sudac za brak") poznate osobe, komičari i istaknuti sportaši, često vrlo zadrti u svojim stavovima, trebali bi nuditi savjete stvarnim bračnim parovima kako da prebrode svoje nesuglasice.

- To nije terapijska emisija, već komična serija - istaknuo je Jerry Seinfeld, koji je napomenuo da bi se i sam mogao ponekad pojaviti u nekoj od epizoda.
- Nakon devet godina braka otkrio sam da je potencijal te teme za komediju vrlo bogat - objasnio je.

Ellen Raiketen je dodala:
- Zamislite poznate osobe kako razmatraju probleme bračnog para i na licu mjesta ocjenjuju tko je u pravu, a tko nije, poput sportskih sudaca.

Ben Silverman, šef zabavnih programa na NBC-u, ideju je prihvatio:
- Jerry nas je nazvao i rekao da ima jednu ideju. Doletio je zrakoplovom da nam ponudi koncept, i on i Ellen predložili su nam tu seriju. Padali smo sa stolca od smijeha dok su oni objašnjavali cijeli koncept. Kao što je Jerry primijetio, u nekima od najvećih komedija u povijesti radilo se o braku.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije