Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj

Najzgodnijeg zatvorenika preljub s bogatašicom ipak je doveo do razvoda

Foto: IPA/Pixsell,PA/Pixsell/Reuters/Pixsell
1/5
11.07.2017.
u 08:57

Jeremyju Meeksu supruga Mellisa nije na kraju oprostila aferu s bogatašicom Chloe Green i zatražila je razvod uz poruku da je neoprostivo to što joj je učinio.

Najzgodnijeg kriminalca Jeremyja Meeksa afera s poznatom nasljednicom Chloe Green ipak je stajala braka.

Meeksova supruga Mellisa saznavši za aferu medijima je samo rekla da je ona još uvijek u braku s Jeremyjem i da je top njezin jedini komentar na cijelu situaciju. Kada se Meeks vratio kući s odmora koji je proveo u zagrljaju Chloe Green, supruga ga je dočekala ispred kuće nimalo dobre volje, a jučer je izjavila i kako je njezin brak propao te traži razvod.

– Za mene je ovo neoprostivo i svijet mi se srušio. Kada je došao s puta ponavljao mi je kako me nije zaslužio i bilo mu je žao zbog načina na koji sam sve doznala. Složili smo se kako je razvod jedino rješenje – izjavila je za Daily Mail Mellisa. 

Meeks je titulu najzgodnijeg kriminalca dobio dok je služio kaznu zatvora zbog posjedovanja vatrenog oružja, a još dok je boravio u zatvoru počele su mu pristizati ponude za modne poslove. 

Komentara 2

DA
Darko22
09:06 11.07.2017.

Stvarno živimo u mračnom razdoblju kad ovakve kriminalce veličamo i nagrađujemo

DU
Deleted user
09:22 11.07.2017.

Najzgodniji zatvorenik je najzgodnija zena u zatvoru, ha, ha, ha..............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije