Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počasni gost

Jeremy Irons stigao u Sarajevo i u nedjelju dolazi u Dubrovnik

Jeremy Irons
Foto: Marko Perić/24sata
1/8
14.07.2012.
u 16:41

- Drago mi je da sam ponovno ovdje. I danas pamtim dobar duh Sarajeva i prijateljstva koja sam stekao u ovom gradu - rekao je glumac za portal Sarajevo X.

U Sarajevo je posljednjeg dana Sarajevo film festivala stigao Jeremy Irons, a pred zatvaranje, u subotu navečer sve više se govorka o dolasku Georgea Clooneya i Roberta De Nira koji bi se navodno trebali pojaviti na ceremoniji zatvaranja. Irons je po dolasku u Sarajevo ležerno prošetao odjeven u safari stilu, a zbog njegova dolaska upriličena je i posebna projekcija filma "Trashed", u kojem Irons tumači naslovnu ulogu.

Nakon projekcije glumac je s publikom razgovarao o filmu te o zaštiti okoliša, o kojoj "Trashed" govori.

- Bacamo 45 posto hrane! Trebamo prestati kupovati hranu koja nam ne treba. Povećati ekološku svijest, ići u trgovinu s vrećicom ili korpom, umjesto plastičnih vreća. Kroz snimanje filma sam naučio mnogo o ekologiji i tome koliko trebamo biti odgovorniji prema sebi i prema zemlji - kazao je Irons. Impresioniran je činjenicom da je u film o ekologiji investirala i kćer izumitelja tetrapaka pa je to, u toku razgovora, naglasio i publici.

O istim stvarima spreman je porazgovarati i s hrvatskom publikom, koja će ga nakon završetka 18. SFF-a vidjeti u Dubrovniku. Glumac će na jug Hrvatske doći u nedjelju, a  s novinarima će se sresti u hotelu Libertas Rixos.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije