Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvaćena u laži

Jennifer Lopez objavila video iz teretane gdje ističe zategnuti trbuh, no paparazzi fotke od samo dan prije pokazale istinu

Foto: profimedia
1/12
21.01.2022.
u 15:19

Ovaj put podijelila je snimku iz teretane na kojoj pokazuje kako marljivo vježba, a brojni su primijetili ravan i utehnut trbuh.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez oduševljava izgledom u svojoj 52. godini. Ponosi se svakodnevnim vježbanjem, pravilnom i laganom prehranom bez puno šećera i ugljikohidrata, a rezultate njezinih napora često vidimo na svakoj novoj fotografiji na Intagramu. Ovaj put podijelila je snimku iz teretane na kojoj pokazuje kako marljivo vježba, a brojni su primijetili ravan i utehnut trbuh. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Snimka je pokazala njezine impresivne trbušnjake, no paparazzi su dan prije uočili stvarnu sliku. Čini se kako J.Lo, poput mnogih, želi ipak malo uljepšati ono što objavljuje budući da se na fotografijama vidi malo opušteniji trbuh nego što to ona prikazuje na fotografijama i snimkama. Jennifer je snimljena dok je s kćeri Emme bila u kupovini Los Angelesom, a s njima nije bio mamin dečko Ben Affleck i njegova djeca te Emmin brat blizanac, Max.

Foto: profimedia

Inače, snimkom gdje koristi niz sprava za vježbanje najavila je i svoj idući film  'Marry Me' koji u kina dolazi 10. veljače. U filmu glumi superzvijezdu koja se tijekom koncerta odluči udati za potpunog stranca nakon što sazna da ju dečko vara. Video je popraćen i njezinom pjesmom 'On My Way' koju je objavila još u studenom.

Međutim, malo tko joj može zamjeriti jer unatoč opuštenijem trbuhu, J.Lo u 52. godini izgleda zbilja senzacionalno.

VIDEO>>Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačkog ostvarenja godine

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
19:46 21.01.2022.

da je moja linija ovakva u njenim godinama , ne bi riječ rekla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije