Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađujuće?

Evo tko je najisplativija filmska zvijezda godine!

jennifer lawrence
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
16.11.2015.
u 18:22

Po časopisu Forbesu, sa zaradom od oko 52 milijuna dolara bez poreza u posljednjih dvanaest mjeseci, Lawrence je i najbolje plaćena glumica.

Američka glumica Jennifer Lawrence drugu godinu zaredom proglašena je "najisplativijom filmskom zvijezdom", Angelina Jolie i Brad Pitt ispali su s popisa prvih deset, a zvijezda "Jurskog svijeta" Chris Pratt na istoj se ljestvici popeo za 57 mjesta.

Urednici internetske stranice za kulturu i zabavu Vulture.com. dvadesetpetogodišnju glumicu, dobitnicu Oscara za film "U dobru i zlu" u kojoj joj je partner bio Bradley Cooper i zvijezdu serijala "Igre gladi" smatraju "vodećom glumicom generacije". 

Po časopisu Forbesu, sa zaradom od oko 52 milijuna dolara bez poreza u posljednjih dvanaest mjeseci, Lawrence je i najbolje plaćena glumica.

Vulture.com. je izbor napravio uzimajući u obzir čimbenike poput popularnosti, zastupljenosti imena na Twitteru, ocjena kritičara i broja nominacija za Oscare. Robert Downey Jr. i Leonardo DiCaprio zauzeli su drugo i treće mjesto, kao i prošle godine. Angelina Jolie je sa šestog mjesta u 2014. pala na 17. mjesto, no na vrhu je popisa javnih osoba "o kojima se u društvenim medijima najviše govori". Njezin suprug Brad Pitt s devetog je mjesta pao na 16. 

Zvijezda filma "Jurski svijet" Christ Pratt meteorskom se brzinom popeo za 57 mjesta zauzevši jedanaesto. Na vrhu je popisa najsimpatičnijih filmskih zvijezda. 
Glumac, redatelj, producent i Oscarovac Ben Affleck, glumac Joaquin Phoenix i komičarka Amy Schumer, na popisu su najcjenjenijih kada je u pitanju mišljenje kritičara.

>>Jennifer Lawrence ovom haljinom ukrala svu pozornost na crvenom tepihu

>>Nova filmska suradnja Jennifer Lawrence i Bradleyja Coopera - JOY

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije