Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavlje u prosincu

Jennifer Aniston i Justin Theroux vjenčat će se u Keniji

jennifer aniston
pixsell
12.09.2012.
u 10:17

Samo nekoliko mjeseci nakon zaruka slavni par odlučio je veliko svadbno slavlje prirediti u Africi daleko od znatiželjnih paparazza.

Jennifer Aniston i Justin Theroux počeli su velike pripreme za svoje vjenčanje koje će se, ako je vjerovati američkim medijima, dogoditi u prosincu i to u Keniji. Oboje su htjeli intimnu a opet vrlo originalnu ceremoniju. Kenija je daleko do nasrtljivih američkim novinara i paparazza, i usto jako romantična za svadbu kakvu Justin i Jennifer žele.

Glumici je žao što nije mogla ispuniti želju svoje majke Nancy da i ona prisustvuje vjenčanju. Zbog jakog moždanog udara od kojeg se još nije oporavila Nancy neće moći putovati tako daleko, no drago joj je što je nakon toliko godina svađe s kćeri izgladila odnose i što se njena Jenny napokon udaje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije