Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diva s naslovnice o željama za 2015. godinu

Jelena Veljača: Želim si ljubav zbog koje se rađaju djeca

08.12.2014., Zagreb - Poznati na promociji drugog izdanja Diva Style magazina u Cafe baru Flores. Photo: Grgur Zucko/PIXSELL
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/7
10.12.2014.
u 16:30

Našu poznatu producenticu, glumicu i spisateljicu snimio je Mladen Šarić, i to kao pravu – divu. Ovjekovječena je kao zavodljiva ikona stila Brigitte Bardot, a na promociji magazina u zagrebačkom cafe baru Flores Jelena nam je priznala da joj je to bio veliki kompliment

Naslovnicu drugog broja luksuznog magazina Diva Style, koji možete pronaći na svim kioscima, krasi Jelena Veljača. Našu poznatu producenticu, glumicu i spisateljicu snimio je Mladen Šarić, i to kao pravu – divu. Ovjekovječena je kao zavodljiva ikona stila Brigitte Bardot, a na promociji magazina u zagrebačkom cafe baru Flores Jelena nam je priznala da joj je to bio veliki kompliment.

– Zahvalna sam Mladenu što me zamislio u ulozi nekog tako fascinantnog i savršenog, nadam se da nisam razočarala ozbiljne poklonike njezina lika i djela – navela je otkrivši nam kako je i sama strastvena čitateljica glossy magazina.

– Meni su modni časopisi bili prozor u svijet još od vremena kad sam bila mala i kad je moja baka kupovala Burdu. To sad nevjerojatno zvuči, ali u vrijeme Jugoslavije Burda je stvarno bila prozor u svijet – kaže Jelena koja danas umjesto Burde s guštom čita Divu Style, za čiju urednicu Tonkicu Zlački ima samo riječi hvale.

Velika i vječna ljubav

– Bez Tonkice i kreativaca poput nje na ovaj način ne bi bilo moguće igrati se modom, kreativnošću i umjetnošću na našem malom tržištu koje je ponekad uistinu tako zatvoreno – kazala je i otkrila nam da nakon uspješno odigranih 30 izvedbi predstave "Prava stvar", u kojoj se nakon deset godina glumačke stanke vratila na daske koje život znače, opet priprema novu seriju. Nakon uspjeha s "Larinim izborom" ide u novi projekt.

– Vraćam se na Novu TV kao producentica, a sve ostalo neka ostane u zraku – tajnovito je kazala. Na pitanje što si želi u 2015. godini, nije bila toliko škrta s riječima:

– Što si želim? Hm! Pa zdravlje na prvom mjestu i ljubav. Veliku, vječnu, onu ljubav zbog koje se rađaju djeca.

Veliki intervju s Jelenom Veljačom potražite u magazinu Diva Style čija je promocija okupila svakog tko je netko u svijetu mode i lifestylea. Glavnu urednicu Tonkicu Zlački te cijelu redakciju i suradnike na promociji su došle podržati brojne poznate osobe koje su uživale u izložbi ilustracija Jakoba Bolotina, a posebno ih je obradovala vijest da će s početkom iduće godine Diva Style izlaziti čak dvaput češće. Umjesto dva, očekuju nas čak četiri broja, a izlazit će kvartalno.

Strast za stvaranjem

– Svaki novi broj magazina nova je avantura. Imala sam sreću da ovu avanturu dijelim s krasnim kreativcima. To su ljudi bez kojih štivo koje danas predstavljamo ne bi bilo ovakvo kakvo jest. Magazin je skup naših promišljanja, stavova, spoznaja i emocija, a emocija koju možda najviše osjećamo u svojoj redakciji i timu naša je strast. Strast prema velikim i malim stvarima koje život čine lijepim. Mi u toj potrazi uživamo te mislim kako je to zapravo i jedini put da štivo koje čitate bude takvo, da vas čini sretnim i da u njemu uživate – kazala je glavna urednica Dive Style.

Magazin se prodaje po cijeni od 20 kuna, a u posebnom paketu čiji je partner Nivea za 49,90 kuna s dizajnerskim infinity šalom koji nosi potpis Loredane Bahorić.

>>Jelena Veljača zablistala na predstavljanju drugog izdanja Diva Style magazina

>>Jelena, Roksanda i seksi Vlaho – omotani šik infinity šalom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije