Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE GA NE SKRIVA

Jelena Veljača romantičnim selfiejem čestitala dečku rođendan

Jelena Veljača i Ivan Galo
Foto: Instagram
1/4
02.11.2019.
u 10:55

Nakon razvoda od supruga Dražena Čučeka s kojim ima kćerkicu Lenu Jelena je sreću pronašla u Ivanu, s kojim je početkom godine viđena u šetnji Zagrebom, a zajedno su bili i na InMusic festivalu.

Jelena Veljača nakon skoro godinu dana veze više ne skriva svog dečka, direktora prodaje RTL televizije Ivana Galu. Nakon razvoda od supruga Dražena Čučeka s kojim ima kćerkicu Lenu Jelena je sreću pronašla u Ivanu, s kojim je početkom godine viđena u šetnji Zagrebom, a zajedno su bili i na InMusic festivalu. 

Producentica i glumica danas je na Instagramu zajedničkim selfiejem svom dragom čestitala rođendan. 

- TBT na onaj dan kad smo nosili skoro iste košulje bez drugog razloga osim telepatije. Sretan rođendan ovom tipu koji čini da život izgleda kao šetnja parkom. Nisam znala da ih rade takve - napisala je Jelena uz fotografiju. 

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
11:20 02.11.2019.

Tko je Jelena Veljača?

RE
RevizorNovinarstva
11:14 02.11.2019.

Trajati ce kao i njeni propali brakovi.... Ocekujem za koju godinu kako su ostali dobri prijatelji i ostale proljev price

DU
Deleted user
11:50 02.11.2019.

Zao mi je tog decka.Moje saucesce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije