Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova sreća

Jelena Veljača otkrila hoće li se udati i treći put

Jelena Veljača
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/6
21.05.2019.
u 09:58

Glumica i producentica iza sebe ima dva braka, prvi put bila je u braku s glumcem Jankom Popovićem Volarićem, a drugi put s glumcem Draženom Čučekom

Jelena Veljača krajem prošlog ljeta razvela se od drugog supruga Dražena Čučeka, ali par je ostao u prijateljskim odnosima i zajednički odgajaju kći Lenu.

Prije nekoliko mjeseci šuškalo se kako je glumica i producentica čiju seriju "Pogrešan čovjek"  gledamo na RTL-u u vezi s direktorom prodaje RTL-a Ivanom Galeom. Par se intenzivno družio i zajedno su proveli i božićne blagdane, ali veza navodno nije potrajala.

Jelena je u razgovoru za RTL pričala o ljubavi i mogućem trećem braku. Za nju i Dražena Čučeka nije bila kobna sedma već treća godina braka, a na to Jelena gleda ovako:

– Ja mislim da sam najbolja zaljubljena i stvarno to volim, nisam tip za samoću.  Sad to je filozofsko pitanje traje li ljubav tri godine.

Vidi li se opet u braku nakon bračnih brodoloma s prvim suprugom, glumcem Jankom Popovićem Volarićem i drugog bračnog neuspjeha s Čučekom, Jelena kaže:

– Nisam zaručena. Neka treći bude takav da ne bude četvrtog. Sad, znači li to da će biti trećeg ili neće, to ćemo doznati, to be continued".

 

Komentara 35

PE
PetrusManus
10:38 21.05.2019.

Da je valjala ne bi je muževi ostavili, a i treći je mnogo lud kad ju želi ženiti.

KC
Kcro
10:02 21.05.2019.

Tko je ta?

KC
Kcro
10:03 21.05.2019.

Necu vise komentirat. Hvala. Proci ce i vase vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije