Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sva u ružičastom

Jelena Veljača na crveni tepih stigla u haljini čija bi vas cijena mogla iznenaditi

Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/11
17.08.2019.
u 16:51

Glumica, producentica i spisateljica bila je jedna od uzvanika svečanog otvorenja Sarajevo Film Festivala.

Sarajevo Filmski Festival, osim bogatim filmskim programom, regionalnu pažnju javnosti i publike uvijek je privlačio i posebnim toaletama na crvenom tepihu koje se pripremaju i po nekoliko mjeseci unaprijed.


 

Na sinoćnjem svečanom otvorenju crvenim ćilimom prodefilirale su brojne dame iz javnog života regije koje su svojim izdanjima sve ostavile bez daha i tako potvrdile da je sarajevski crveni tepih najglamurozniji. Svoja raskošna izdanja pokazale su i brojne Hrvatice.

Foto: Armin Durgut/PIXSELL, ilustracija

U upečatljivoj ružičastoj maxi haljini pažnju je privlačila Jelena Veljača. Iako za crveni tepih mnoge dame posežu za skupim dizajnerskim haljinama, glumica i producentica odlučila se za haljinu popularnog high street brenda koji obožavaju Hrvatice. Riječ je naravno o Zari, a cijena ove haljine iznosi 549,90 kn što je poprilično skromno i prihvatljivo kada se radi o odjevnoj kombinaciji za crveni tepih. Svojom 'skromnom' haljinom pohvalila se i na društvenim mrežama.

- Ne samo da sam obukla Zaru za Sarajevo film festival nego i nosim mobitel umjesto torbice - napisala je Veljača uz fotografiju na Instagramu.

Foto: Zara

Domaći dizajn podržala je i Judita Franković koja je odjenula haljinu s potpisom eNVy rooma, Lana Barić nosila je Lokomotivu, Jadranka Đokić Dioralop, Ivana Roščič Halston dok se Iva Mihalić odlučila za Cadieux. U ruke sarajevskog brenda prepustile su se Lejla Filipović i Daria Lorenci Flatz koje su zablistale u kreacijama Kaftan studija.

Pogledajte i top 10 najgorih padova na modnim pistama.

Komentara 29

JP
josip.pivar11
17:00 17.08.2019.

Vidim da me starost lovi jer nisam uspio upamtiti što to sve jest dotična gospođa. Osobito ono 'spisateljica'.

GA
GandalfovBrat
17:18 17.08.2019.

nisu sjele naše i plenkijeve pare pa nije moglo skuplje

Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
18:40 17.08.2019.

Ahahaha, Jelena Veljaca, TKO???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije