Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne želi to nikome

Jelena Rozga: Živjela sam u strahu, stalno sam se okretala i to je grozan osjećaj

jelena rozga
Foto: PR FOTO
1/6
20.07.2020.
u 11:05

Pjevačica je nakon četiri mjeseca održala svoj prvi koncert i ispričala je kako je tijekom karantene imala neugodno iskustvo s obožavateljem koji ju je uhodio.

Nakon četiri mjeseca Jelena Rozga održala je prvi koncert u svom Splitu i kaže da joj je štitnjača mirovala zadnja četiri mjeseca, a od uzbuđenja pred prvi koncert nakon dugo vremena, veli Jelena, počela je ludovati i osjećala je pred koncert kako je guši. Puno emocija i uzbuđenja je bilo prije nego je stala pred svoju publiku u Splitu poštujući pri tome sve epidemiološke mjere koje su na snazi zbog korona virusa. Vrijeme u karanteni provela je u Splitu i prvi put nakon dugo vremena bila je toliko dugo u rodnom gradu što je najviše obradovalo njezine roditelje. Za RTL Exkluziv ispričala je kako su joj izgledali dani u izolaciji, koliko se razlikuje od svoje godinu dana starije sestre Julije te je otkrila i jedno neugodno iskustvo koje je imala u danima izolacije.

jelena rozga
1/12

- Mama je mama, ali ja sam tatino dijete. Jako sam vezana za tatu i s obzirom da živimo blizu bila sam svaki dan kod njih na ručku - ispričala je Jelena. Za svoju sestru Juliju kaže kako živi povučeno te da je predivna majka i oduvijek je, za razliku od Jelene, bila tip koja se ustaje u 8 sati ujutro i odlučila se za mirniji način života, a njezina djeca 20-godišnja Lea i 7-godišnji Noa Jelenini su mezimci.

- Nećakinja je moja prijateljica i svaki dan se čujemo i nemam tajni i njoj sve ispričam i ona zna kad sam sretna i tužna, kad sam zaljubljena i kad nisam zaljubljena. Totalno imamo različiti ukus kad su u pitanju muškarci i to je ok - kaže 43-godišnja pjevačica. Prije nekoliko godina Jelenu je opsjedao jedan poštar i to je prijavila i policiji, a sada se još jedan njezin obožavatelj ponašao slično.

- Živjela sam u strahu čak i preko dana jer sam morala prošetati svog psa Ringa i nije mi bilo baš ugodno i stalno sam se okretala iza sebe. Ne volim tako živjeti, mislim tko voli živjeti tako u strahu i kad ulaziš u haustor trčati prema liftu. Grozan osjećaj, ja kao da privlačim takve ali nadam se da je ovo bio zadnji put - ispričala je pjevačica.

Ključne riječi

Komentara 3

PI
Pinokio23081977
21:45 13.08.2020.

Volim te.💖💖

DU
Deleted user
11:50 20.07.2020.

Kaj ove pevajke glume. Ne mogu više ovo čitati. Svi rauss iz Zagreba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije