Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi plaču

Jelena Rozga ujedinila regiju: 'Za ovo treba imati i dušu i emociju'

Foto: Screendshot/YouTube
1/4
05.02.2019.
u 18:12

Prije 7 dana, pjesma “Moje proljeće” koju potpisuje Emina Jahović, ugledala je svjetlo dana, a svoje premijerno izvođenje doživjela je na prestižnoj nedavno održanoj glazbenoj ceremoniji pod nazivom “Music Academy Awards” u Beogradu.

Proteklih tjedan dana naša regija bila je složna oko jedne stvari. Odavno se nije dogodilo da šest zemalja zajedno i iznova sluša jednu ženu, Jelenu Rozgu.

Pjesma “Moje proljeće” najslušanija je pjesma u cijeloj regiji, a ako otvorite YouTube iz neke druge zemlje, koja nije Hrvatska, na naslovnoj stranici prikazat će se emotivan lik Rozge koji vas tjera da kliknete baš taj link. Tako je u svim državama regije “Moje proljeće” dospjelo je među prva tri mjesta na trendingu koji neosporno govori o popularnosti pjesme.

Prije 7 dana, pjesma “Moje proljeće” koju potpisuje Emina Jahović, ugledala je svjetlo dana, a svoje premijerno izvođenje doživjela je na prestižnoj nedavno održanoj glazbenoj ceremoniji pod nazivom “Music Academy Awards” u Beogradu.

Od toga dana,  fokus javnosti u šest zemalja regije je upravo na ovom dominantnom vokalu koji je svojom emocijom uspio složiti u komentarima nekoliko nacija. Ovo je također i rekordni broj pregleda u dosadašnjem opusu Jelene Rozge, a u tako kratkom roku, naročito za jednu pjesmu koja je balada i koja ne podliježe samo aktualnim trendovima već govori mnogo više.

"Danas jedna žena na autobusnoj stanici gleda spot na mobitelu i plače", "Za ovo treba imati i dušu i emociju" samo su neki od komentara ispod YouTube videa

“Ne znam zaista što bih rekla, ovo je pre emotivno za mene, donijela sam pjesmu iz srca, suza koja je iz mene pala, bila je kao nož za mene, podijelila me je na dva dijela. Jedan dio koji je pjevao iz bola i čiste emocije i drugi koji se lomi od ljubavi. Pjesma tako djeluje na mene, na ljude, na svaku starosnu dob i spol. Zahvalna sam svima koji “Moje proljeće” vole i doživljavaju na način na koji nisam ni sanjala da će podijeliti sa mnom. “ izjavila je Jelena Rozga.

 

 

Ključne riječi

Komentara 38

KO
kompakt
18:43 05.02.2019.

Opet vl. i regija Pa dokad više fuj.

RO
Rope22
18:52 05.02.2019.

Nosite se skupa sa vašom regijom.Živite, radite i zarađujete u Hrvatskoj.Pomirite se konačno sa time ili se jednostavno nosite.

DU
Deleted user
21:10 05.02.2019.

Što je to regija i koja je to "naša" regija? Opet se zaigrale VL delije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije