Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepoznati detalj

Jelena Rozga sasvim iskreno: Bio je grozan

Jelena Rozga
Foto: Promo
1/6
07.05.2019.
u 12:25

Pjevačica je u emisiji "Premijera" pričala o svom privatnom životu i otkrila neke zanimljive podatke o sebi...

U svom rodnom Splitu Jelena Rozga ugostila je ekipu srpske emisije "Premijera" i u šetnji gradom otkrila im je neke zanimljivosti o sebi.

Pričala je o periodu u kojem se profesionalno bavila baletom te kada je odlučila postati pjevačica. Otkrila je popularna Jelena i kako je izgledao njen prvi poljubac. 

– Sjećam se prvog poljupca, dogodio se s jednim dečkom koji je živio u Zagrebu i poljubac je bio grozan – iskreno je opisala sjećanje na svoj prvi poljubac.

Nakon prekida zaruka sa Stjepanom Hauserom u Jeleninom ljubavnom životu nije bilo novosti, ali pjevačica kaže kako i dalje vjeruje u ljubav i čeka da joj se dogodi.

– Čekam ljubav i voljela bih da mi se dogodi, ali ništa ne možeš na silu. Kad volim, onda volim cijelim svojim bićem i isto tako volim da me taj muškarac drži kao kap vode na dlanu. Bitno mi je i da taj muškarac razumije moj posao. Ne želim da mi se divi, nego da mu budem njegova mala princeza i da me čuva, mazi i pazi – izjavila je Jelena. 

 

Ključne riječi

Komentara 26

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
14:14 07.05.2019.

Realno ona traži ženu !

PU
puntar13
13:34 07.05.2019.

Evo Jelena, ja sam upravo takav kakvog tražiš, nazovi me!!

Avatar Slavonija2014
Slavonija2014
18:35 07.05.2019.

Njezin je problem što muškarce tretira poput sluge. Kakvo malo vode na dlanu!? Veza odraslih ljudi temelji se na zajedničkom odricanju, a ne da jedna strana bude poput princeze na zrnu graška.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije