Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jelena Rozga

Radovala bih se zarukama, ali ne i braku jer mi se čini kao kolotečina

jelena rozga
Foto: PR FOTO
11.06.2015.
u 13:23

Pred pjevačicom je radno ljeto, a za zimu mašta o putovanju u SAD

Već je nekoliko godina Splićanka Jelena Rozga omiljena pjevačica ne samo u Hrvatskoj nego i u regiji. A kao ambasadorica i zaštitno lice Garnier boja za kosu, popularna Jele od sutra će se pojavljivati u reklami u čak devet zemalja istočne Europe. Tim povodom Jelena nam je otkrila i kada je prvi put posegnula za bojom za kosu.

Boji se estetskih zahvata

– Nisam rano počela s tim, možda 2006. godine, i to nakon dugog nagovaranja. Moja kosa zimi potamni ili, što bi mi u Dalmaciji rekli, poškuri, ali sam stalno govorila da ja na sebi ne bih ništa radila. A sada volim kad moja kosa ima njegovanu plavu boju, i to zahvaljujući Garnieru – kaže 38-godišnja Jelena, koja nikada nije pokušala obojiti kosu u kućnoj radinosti.

– Oh, sve me strah kako bi to ispalo! Javna sam osoba i vjerojatno ću s godinama morati posegnuti za nekim estetskim zahvatima, ali iskreno, ja se svega toga bojim i smatram da je najljepše što dulje biti prirodan – kaže Splićanka i na taj način još jednom demantira višemjesečna nagađanja da je povećala grudi. Na Jeleninu plavu kosu već su se svi naviknuli, a i ona sama kaže da joj nikada nije palo na pamet potamniti boju.

– Iz iskustva znam da se plavuše bolje zabavljaju. Kad god idem nekamo na odmor, a to je najčešće Italija i Grčka, imam jako dobar tretman. Njima su plavuše atraktivne pa se za nas uvijek nađe mjesta i kad je u restoranu gužva. Zato, primjerice, na odmor nikad ne idem u Norvešku, tamo bih se utopila u moru istih žena – kaže sa smiješkom Jelena, koja će ljeto dočekati, ali i provesti, radno. No, to joj ne pada teško jer je njeno najveće zadovoljstvo stati pred rasplesanu publiku. Odmor planira tek na zimu, a jedna od opcija je i odlazak na Coachellu u Ameriku.

Sva je vražja na tulumima

– Rasplesana sam i na pozornici, ali i mimo nje. Volim se na tulumima lijepo opustiti i zabaviti bez obzira na to što mi je nekad jako teško spremiti se za izlazak. Ipak, dobra glazba i moje društvo uvijek mi dignu raspoloženje, pa na tulumima postajem vražićak – priča pjevačica.

Predstavljanje nove Garnierove reklamne kampanje održano je u prirodi, daleko od grada. Jelena kaže da u takvoj atmosferi zamišlja i svoje zaruke.

– Društvo koje sjedi na dekicama, svjež zrak, hrana i piće... Idealan ugođaj za zaruke – kaže Jelena, a na pitanje gdje je zaručnik, uz smijeh odgovara: – Ma kao da je bitno! Iako sve žene, priznale one to ili ne, maštaju o svom vjenčanju i danu iz snova, lijepa Splićanka kaže da njoj udaja nije prioritet.

– Riječ zaručnici mi zvuči dinamičnije nego riječ supružnici. To mi se već čini kao kolotečina i monotonija. Zato moju udaju ne trebate čekati, ali zaruke možete – smije se Jelena. U vjenčanici bi, sasvim je sigurno, izgledala savršeno, a njezin jedini recept za vitku liniju, na kojoj joj zavide mnoge žene, jest raspored pretrpan koncertima.

– Nedavno sam gledala nastup jedne njemačke zvijezde i ubila me u pojam jer je bila jako razgibana, a takva sam bila i ja dok sam plesala balet. Rekla sam sebi: "E, Jelena, i ti od sutra vježbaš." Od tada je prošlo nekoliko dana, a ja se nisam pomaknula s mjesta. Teretanu ne volim, a iako mi možda ne služi na čast, moram otkriti da u životu nisam nikad napravila nijedan trbušnjak – kaže Jelena.

>>Jelena Rozga: Prava ljubav uvijek na kraju pobijedi!

>>Jelena Rozga meka za oglašivače – Sada je i ambasadorica boje za kosu!

Ključne riječi

Komentara 5

JE
Jednakost
14:12 11.06.2015.

Vjerojatno je kolotecina ako se udas za mladog balkanskog poduzetnika, uglavnom krkanskog tipa. Medjutim ako nadjes srodnu dusu i dobrog muskadina, tad je to bogatstvo. Eto ja svoju gospoju i poslije 26 godina braka volin vise nego prvog dana.

RO
robertek
14:09 11.06.2015.

Jadna ti. Oprostit ćemo ti jer ne znaš što pričaš, nego prepričavaš što si čula na Red Carpetu.

KA
Karas
21:44 11.06.2015.

ne izgleda lose...al u glavi...vakum !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije