Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čuva je amajlija

Jelena Rozga priznala da joj crvena narukvica donosi sreću

hit records (1)
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/12
22.12.2011.
u 21:00

Atmosferu je zagrijala Maja Šuput pjesmama “Raj i pakao” i “Nevaljala”. – Nevaljala sam samo vikendima – našalila se pjevačica. Šuput je za nastup odjenula pripijenu zlatnu haljinu koju je kupila u Miamiju.

Hit Records već četvrtu godinu zaredom u Domu sportova sa svojim zvijezdama radi koncertni tulum za narodne mase.

Za dobar provod pobrinuli su se Jelena Rozga, Halid Bešlić, Zlatko Pejaković, Neda Ukraden, Maja Šuput i Jole. Ponovno su dokazali da su najpopularniji izvođači.

Vlatka pjeva uživo

– Htjeli su nas posvaditi, ali nisu uspjeli – najavila je voditeljica Mirna Berend kolegicu Vlatku Pokos. Pjevačica joj se široko osmjehnula i zapjevala jedan od svoja dva hita – “Ne tražim ništa”. Vlatka je bila zadovoljna reakcijom publike, no iznenadila ju je greška organizatora. Dok je silazila s pozornice, pratila ju je matrica njezine druge pjesme.

– Sva sreća da ne pjevam na playback! – nasmijala se Pokos. Atmosferu je zagrijala Maja Šuput pjesmama “Raj i pakao” i “Nevaljala”.

– Nevaljala sam samo vikendima – našalila se pjevačica. Šuput je za nastup odjenula pripijenu zlatnu haljinu koju je kupila u Miamiju, na jednom od svojih putovanja u Ameriku. Nije imala tremu. Prije nastupa uvijek se pomoli kako joj se ne bi dogodila neka nezgoda poput sapletanja o kabele na pozornici.

Za Jelenu Rozgu bilo je dovoljno da podigne ruku pa da u dvorani nastane euforija. Nije bila najavljena, ali je nastupila umjesto grupe “Magazin” i Andreje Šušnjare.

– Iako sam imala dogovorene neke druge nastupe, sve sam odgodila jer prihod od koncerta ide u humanitarne svrhe – objasnila je splitska pjevačica. Publika je s njom iz sve snage zapjevala “Bižuteriju”, pjesmu koja ju je ove godine lansirala u sam estradni vrh. Rozga je zaštitno lice modnog dvojca ELFS, ali preksinoć je nosila crnu elegantnu haljinu Dolce & Gabbana. Otkrila je da je nekoliko puta na koncertima izgubila svoju crvenu narukvicu koja joj je poput amajlije.

Jole pod opsadom

– Mislim da me štiti – objasnila je Rozga. U sljedećoj godini svima želi puno zdravlja i nada se da će njoj biti jednako uspješna kao i 2011. Joško Čagalj Jole nakon nastupa zamolio je obožavateljicu papirnatu maramicu jer se jako oznojio, a nakon toga više nije imao mira. Salijetale su ga djevojke koje su se htjele s njime fotografirati.

Vrhunac večeri bio je kad su zapjevali Halid Bešlić, Zlatko Pejaković i Neda Ukraden.

– Kad sam počinjao, nisam slutio da ću tako dugo trajati. Da nisam uspio, bio bih veterinar – rekao je Pejaković. Pohvalio nam se da je smršavio 12 kilograma i da se dobro osjeća.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije