Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PJEVAČICINO ISKUSTVO

Jelena Rozga na meti progonitelja: 'Moram priznati da mi nije bilo baš svejedno'

Jelena Rozga
Foto: Instagram
1/12
09.10.2020.
u 19:45

Iako o svom privatnom životu ne govori često, Jelena Rozga podijelila je svoje nedavno iskustvo sa srpskim medijima.

Raspjevana Splićanka Jelena Rozga vješto čuva privatni život od očiju javnosti koji je nerijetko pod povećalom. O tome su je progovorila za Toxic television dok je bila u posjeti Srbiji.

- Znala sam da će se ljudi raspitivati o mom ljubavnom statusu, ali nažalost ništa se nije promijenilo. Kako i da se promijeni kada sam stalno bila kod kuće. Društvene mreže i Tinder me ne zanimaju i smatram da preko toga ne možeš naći pravog partnera - kazala je Jelena prisutnim novinarima te s njima podijelila situaciju u kojoj ju je uhodio jedan muškarac.

Jelena Rozga
1/10

- Bila sam i na meti progonitelja i moram vam priznati da mi nije bilo baš svejedno, navečer sam uvijek imala nekog tko će mi praviti društvo dok šetam - rekla je pritom misleći na svog psića Ringa.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Plavooka ljepotica i dalje vjeruje u ljubav pa tako kaže da se nada da će u njezin život doći nekoga koga će moći ljubiti.

- Što se tiče poljubaca, nadam se da će ih biti uskoro jer se sada ne ljubim i ne grlim ni s kim - rekla im je na kraju.

Podsjetimo, Jelena je otkrila kako je imala iskustva s opsesivnim fanovima.  Prije nekoliko godina Jelenu je opsjedao jedan poštar i to je prijavila i policiji, a sada se još jedan njezin obožavatelj ponašao slično. - Živjela sam u strahu čak i preko dana jer sam morala prošetati svog psa Ringa i nije mi bilo baš ugodno i stalno sam se okretala iza sebe. Ne volim tako živjeti, mislim tko voli živjeti tako u strahu i kad ulaziš u haustor trčati prema liftu. Grozan osjećaj, ja kao da privlačim takve ali nadam se da je ovo bio zadnji put - ispričala je pjevačica za RTL-ov Exkluziv.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
19:54 09.10.2020.

Stvarno zgodna "cura". Samo mi nije jasno kako za sve te godine nije mogla naći muža?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije