Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SPOT

Jelena Rozga ima još jedan totalni hit

21.07.2018.
u 10:30

'Uzmem koliko mi daš' već je prvi dan pokupio lovorike

„Uzmem koliko mi daš”, novi je ljetni hit Jelene Rozge koji su njezini obožavatelji jedva dočekali. Ususret vrućim ljetnim danima Jelena je otpjevala neodoljivu zaraznu pjesmu, koju potpisuju Vjekoslava i Tonči Huljić, prepunu pozitivnog životnog veselja koja već prema prvim reakcijama naslućuje kako dugo neće silaziti s radijskih top-ljestvica.

– Jele, pjesma je vrh, ma genijalna je. Tvoje sve pjesme su zarazne i odlične, ali ova mi je za sada najposebnija. A, kako drukčije da ispadne kada takva kraljica otpjeva pjesme čiji je fenomenalan tekst napisala obitelj Huljić – jedan je od komentara Jeleninih obožavatelja.

Bajkovita ljubavna priča

Za pjesmu je snimljen i videospot u kojem se u društvu Jelene pojavljuje atraktivni mladi glumac Filip Palčić. Spot je sniman na poljima lavande u Istri, koji su se idealno uklopili u bajkovitu ljubavnu priču dvoje mladih kojima ljubav dozvoljava maštati i sanjariti te otkriti sve, pa čak i slabe strane.

– Željela sam otpjevati pjesmu koja će imati vedar duh i pozitivnu poruku. Bez svađa, prekida, ovaj put – samo ljubav! Snimanje videospota ostat će mi još dugo u sjećanju jer nas je Istra dočekala burno – jedan tren je sjalo sunce, drugi lijevala kiša te je bilo prilično zahtjevno, no u isto vrijeme i jako zabavno snimati cijeli dan po takvom promjenjivom vremenu. Uzeli smo onoliko koliko nam je vrijeme dopustilo. Uostalom, jednako kao i u ljubavi, nije uvijek sve idealno, treba otkriti i svoje slabe strane, ali ljubav uvijek pobjeđuje – otkrila je Jelena o novom projektu u kojem je zablistala i uz pomalo drugačiji izgled. Naime, za ovu prigodu lijepa pjevačica odlučila se na dugu kosu za što je zaslužan Salon Franić.

– Ajme, predivna si. Odlično ti stoji ova dužina kose i ova pletenica. Ali i ta crvena haljinica ti stoji fenomenalno – komentari su brojnih obožavatelja na društvenim mrežama.

Radno ljeto za Jelenu

I dok će se „Uzmem koliko mi daš“ vrtjeti na domaćim radijskim postajama, Jelena će ljeto provesti radno, koncertima u cijeloj regiji, a uskoro najavljuje i nove projekte. Prvi nastup održat će u Sloveniji, nakon čega slijedi Medulin, Valjevo u susjednoj Srbiji, Brodarica, Sukošan.

I tako će biti cijelo ljeto: sve do kraja kolovoza pa za sve one koji žele zapjevati uz Jelenine hitove, bit će prilike diljem naše obale.

1/15

Komentara 2

I0
ivica_01
13:03 21.07.2018.

jesi dobra

MA
malala
15:08 21.07.2018.

Koji sund strahota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije