Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najljepše doba

Jelena Radan o kćeri Maši: Naša djevojčica znatiželjno promatra svijet oko sebe, Boris i ja uživamo

01.07.2013., Zagreb - Pjevacica Jelena Radan.  Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
28.06.2014.
u 09:00

Pisanje i dječja znatiželja glazbenicu Jelenu Radan nikad nisu napustili pa je napisala dječju knjigu "Zeda - Rejna Zum u Zemlji djece". Umjetnica nam je otkrila nešto o knjizi, planovima za ljeto i petomjesečnoj kćeri Maši koju ima s dečkom Borisom Sekulićem.

O čemu govori vaša knjiga?

– Knjiga govori o svijetu jedanaestogodišnje Rejne Zum koja je vječito u potrazi za pustolovinom, i o njenim mukama i nadanjima i o onom fantastičnom... Pokretač za nastanak knjige bilo je pričanje priče prije spavanja jednoj djevojčici i jednom dječaku prije dosta godina.

Koja je vama najdraža knjiga iz djetinjstva? Što ste posljednje pročitali?

– "Zagonetni dječak" Ivana Kušana, Andersenove "Djevojčica sa žigicama" i "Snježna kraljica", pa "Pale sam na svijetu" itd. Trenutno pokušavam pročitati nekoliko knjiga, "Bog malih stvari", Saramagovo "Slonovo putovanje" i "Adriana Molea" ponovo. Prije toga sam čitala Alice Munro i literaturu o bebama.

Gdje nastupate ovo ljeto?

– Predstavljam album "Voyage" 11. srpnja u sklopu Ljeta u dvorcu Oršić, a nadam se i novim predstavama "Femme Fadal" koje sam član. Danas nastupam u Opatiji s Meri i Anitom iz Meritasa i klaviristicom Anom.

Kakva je Maša djevojčica i beba?

– Naša djevojčica raste i znatiželjno promatra mamu i tatu i svijet oko sebe. Boris i ja uživamo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije