Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život poslije showa

Jelena i Kristina: Zajedno smo izgubile 80 kg bez gladovanja

19.09.2018.
u 13:54

Jelena Putnik u show "Život na vagi" je ušla sa 112,9 kg, a sada ima oko 66- 67 kg, a Kristina Čopec ušla je sa 104,7 kg, a sada ima oko 72 - 73 kg.

Jelena Putnik u drugu sezonu “Života na vagi” ušla je s 112,9 kilograma, a Kristina Čopec s 104,7 kilograma. Njihovu transformaciju pratili smo u emisji i po izlasku iz showa.

Jelena je imala 67,7 kg, a Kristina s 94,6 kilograma. Nakon showa djevojke se nisu vratile starim navikama, štoviše počele su zajedno trenirati. Jelenu i Kristinu uhvatili smo taman prije zajedničkog treninga, a Kristina nam objašnjava kako joj nije bilo teško pridržavati se onog što je naučila u “Životu na vagi”, a i njeni ukućani su prigrlili nove navike.

- Sada jako pazim na deklaracije na hrani koju kupujem, ne jedem gotovu hranu niti hranu punu aditiva, a šećer sam izbacila skroz kao i slastice jer sam prije bila ovisna o slatkome. Prehrana mi je sada bazirana na proteinima i treniram dva puta dnevno. Moje navike su se totalno promijenile - kaže nam Kristina.

Da mora promijeniti stil života shvatila je kad je počela osjećati zdravstvene tegobe i kad joj je tlak postao visok.

- Nisam se htjela dovesti u situaciju da jedan dan zbog svog narušenog zdravlja budem na teret mojim kćerima i to je bio jedan od motiva da se prijavim u  show - kaže nam Kristina. Sada je, veli, u top formi i kilaža joj varira između 66-67 kilograma i poznanici je često ne mogu prepoznati na ulici koliko se transformirala.

- Osjećam se kao da mi je 25 godina, opet mi se vratila stara energija - zadovoljno govori. Jelena kaže kako su je motivirali rezultati koje je postigla u showu i nije joj bio problem nastaviti s treningom i nje kilaža sada varira oko 72-73 kilograma. Na naše pitanje što kaže onima koji kritiziraju ovakav show i misle da se na ovaj način natjecateljima još više ugrožava zdravlje, Jelena kaže:

- Mogu ih samo pitati misle li da je zdravo imati stotinu i nešto kilograma? Ni u jednom trenutku naše zdravlje nije bilo ugroženo i stalno se vodila briga o našem zdravlju i nismo gladovali kao što mnogi misle, a nakon showa moja krvna slika i tlak su super - kaže Jelena.

Zajedno s Kristinom i dalje surađuje s trenericom Sanjom Žuljević i smišljaju programe kako i drugima pomoći u postizanju forme i gubitka kilograma. 

 

Ključne riječi

Komentara 5

MA
maklin
15:28 19.09.2018.

Svaka čast. Odličan ste primjer drugima!

PA
Pajkoslava2
14:25 19.09.2018.

bravo curke!!!!!!!

SC
schwertransport
20:23 19.09.2018.

koji su ovi momci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije