Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAŠLA DOKAZ

Jedna od naših najljepših missica svjedočila na sudu u slučaju ubojstva

Split: Fani Čapalija dolazi na suđenje na svjedočenje
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/8
12.01.2021.
u 16:39

Fani Čapalija otkrila je jedan od najvažnijih dokaza u istrazi. Riječ je o tenisicama i čarapama koje je pronašla na plaži.  Ona je Tukića često viđala kako tamo dolazi biciklom, a vidjela ga je i tog dana kad je ubijena Asja Tukić. Ispod apartmana na plaži pronašla je dokazni materijal koji je potom predan policiji

Bivša Miss Hrvatske Fani Čapalija (45) snimljena je danas ispred Županijskog suda u Splitu gdje je svjedočila u suđenju protiv Željka Tukića, koji je osumnjičen da je ubio bivšu suprugu, splitsku liječnicu Asju Tukić.

Fani Čapalija otkrila je jedan od najvažnijih dokaza u istrazi. Riječ je o tenisicama i čarapama koje je pronašla na plaži.  Ona je Tukića često viđala kako tamo dolazi biciklom, a vidjela ga je i tog dana kad je ubijena Asja Tukić. Ispod apartmana na plaži pronašla je dokazni materijal koji je potom predan policiji.  

Podsjetimo, bivša misica titulu najljepše osvojila je 1993. godine, a ušla je među prvih pet finalistica u izboru za Miss svijeta. No mnogi su je zapamtili po kultnoj izjavi "It's OK", koja je nastala kao odgovor na pitanje sutkinje koju je zanimalo što misica misli o dijelu natjecanja koje uključuje nošenje kupaćih kostima. Čapalija se na početku malo zbunila, no snašla se i voditelju, glumcu Pierceu Brosnanu odgovorila upravo tom poznatom rečenicom. 

Split: Fani Čapalija dolazi na suđenje na svjedočenje
1/10

Na vrhuncu popularnosti povukla se iz modnog svijeta jer se željela posvetiti braku s bivšim nogometašem Ivicom Mornarom, no brak, nažalost, nije dugo potrajao i nakon tri godine odlučili su se razvesti. Paralelno s raspadom braka proživljavala je još jednu obiteljsku dramu. Njezina majka bolovala je od raka, a zbog stresne situacije Fani je gubila kilograme. Imala je samo 49 kilograma, zbog čega je neki na ulici nisu prepoznavali. Jednom je otkrila da bi bila najsretnija kad bi se opet zaljubila, no tvrdi da joj to ne ide. Priznala je da ima udvarača, ali pravu ljubav još nije pronašla.

- Ne mislim da se to nikada neće dogoditi, ali ne ide to tek tako. Kad bih postala majka, bila bih najsretnija na svijetu - kazala je Fani.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije