Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvo dijete

Jedna od naljepših domaćih sportašica pokazala liniju samo četiri mjeseca nakon poroda

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL/Screenshot Twitter
1/5
29.06.2020.
u 19:46

Čini se da Antoniji kilogrami nakupljeni u trudnoći nisu stvarali prevelike probleme, što je potvrdila najnovijom fotografijom u kupaćem kostimu.

Košarkašica Antonija Mišura Sandrić, za koju mnogi tvrde da je jedna od najljepših domaćih sportašica, rodila je svoje prvo dijete ove godine početkom veljače. 

Čini se da Antoniji kilogrami nakupljeni u trudnoći nisu stvarali prevelike probleme, što je potvrdila najnovijom fotografijom u kupaćem kostimu. Košarkašica je objavila fotku u bikiniju bijele boje, koji je odjenula kako bi se sunčala na plaži, a pratitelji su odmah pohvalili njezinu besprijekornu liniju. 

Foto: Instagram screenshot

"Prezgodna mama", "zgodnice moje", "divne ste" samo su neki od komplimenata pratitelja. 
 Inače,  ljubav Antonije i Marka planula je prije više od 15 godina, a bračne zavjete izmijenili su u kolovozu 2015. godine u šibenskoj katedrali sv. Jakova. Vijest o prinovi supružnici su objavili u srpnju prošle godine također putem društvenih mreža.

"Ove godine potpisala sam najvažniji ugovor u svojoj karijeri. Hvala ti, dragi Bože, što si mi dao šansu da osjetim kako je to biti majka", napisala je tada Antonija uz emotivnu fotografiju na kojoj pozira sa suprugom držeći fotografiju s ultrazvuka u ruci. Košarkašica je oduvijek isticala kako sanja o vlastitoj obitelji te da bi jednog dana voljela biti majka dvoje djece.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije