Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEM U DUBROVNIKU

Jedna od najpoznatijih glumica današnjice stiže u Hrvatsku!

Foto: Press Asociation/Pixsell
1/3
08.05.2019.
u 11:25

Jessica Alba jedna je od najprepoznatljivijih hollywoodskih glumica koju i domaća publika iznimno dobro poznaje. Alba je zvijezda "Sin Cityja", "Fantastične četvorke", "Machetea", "Spy Kidsa", jedna je od omiljenih glumica Roberta Rodrigueza.

Na ovogodišnji New Europe Market dolaze tri velike hollywoodske zvijezde. Velikom događaju u Dubrovniku od 10. do 13. lipnja nazočit će Jessica Alba, Gabrielle Union i Alan Cumming, objavljeno je danas na tiskovnoj konferenciji u Zagrebu. 

Jessica Alba jedna je od najprepoznatljivijih hollywoodskih glumica koju i domaća publika iznimno dobro poznaje. Alba je zvijezda "Sin Cityja", "Fantastične četvorke", "Machetea", "Spy Kidsa", jedna je od omiljenih glumica Roberta Rodrigueza. Uspješna je i kao poduzetnica, osnivačica je Honest Companyja, tvrtke koja se bavi hranom za bebe, osobnim proizvodima i proizvodima za kućanstvo. Više ju je magazina, među njima i globalni poput Men's Healtha, Vanity Faira i FHM-a, uključilo na svoje popise najljepših žena na svijetu.

Gabrielle Union neki će se sjetiti po ulozi u filmu "Zločesti dečki 2" s Willom Smithom i Martinom Lawrenceom. Prvu je ulogu imala u filmu'' Ona je sve to'', bilo je to 1999. godine. U međuvremenu atraktivna Gabrielle ostvarila je niz uloga u televizijskim serijama i filmovima. Inače, ona i Alba producentice su serije "L.A.'s Finest".

Treća velika zvijezda je Alan Cumming, škotsko-američki glumac koji je prije svega poznat po seriji "Dobra žena" gdje glumi Arija Golda, a bio je i Bondov zlikovac. No svakako se Cummingova umjetnička karijera ne da svesti samo na ostvarenja vezana uz veliki i mali ekran, nego i na druge kreativne oblike djelovanja, poput pisanja tekstova u The Wall Street Journalu i Newsweeku. Autor je i nekoliko knjiga. Zvijezda je i nove CBS-ove serije Instnikt.

Inače, NEM se može pohvaliti s osam zanimljivih panel diskusija u kojima sudjeluju najveći profesionalci svjetske TV industrije. Na panelu „Vrijeme je da razmišljamo lokalno, a djelujemo globalno“ postavlja se pitanje treba li se regija spojiti kako bi bila konkurentna kroz koprodukciju i veći budžet. Govornici će na panelu „On demand platforme i televizijski kanali – međusobno isključivi ili sjajna kombinacija“ diskutirati o tome zašto Pay TV kanali postaju on demand platforme i obrnuto. O globalnom fenomenu u TV sadržaju pričat će se na panelu pod nazivom „Je li balon od sapunice puknuo ili i dalje raste?“. Svaku od tema, NEM je pomno odabrao kako bi se dotaknuo svih noviteta u industriji.

Sanja Božić-Ljubičić, direktorica tvrtke Mediavision koja stoji iza NEM-a vodit će specijalni Q&A-a u panel sobi s Dimitrisom Michalakisom, izvršnim direktorom COSMOTE TV-a i Pavelom Stanchevom, izvršnim direktorom TV2. Najzaslužnija osoba za samo događanje, kratko je komentirala sve postignuto: „Ponosna sam što već sedmu godinu vidim rast u svim segmentima NEM-a te što su naš trud prepoznali najbolji od najboljih ove industrije. Zaista je lijepo svjedočiti ključnim poslovima koji su se dogodili upravo na NEM-u.“

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
12:30 08.05.2019.

Ah,tako sam uzbuđen..kampirat ću na Stradunu..ne bih li je sreo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije