Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USRED BIJELA DANA

Jedna od najpoznatijih glumica bivše zemlje napadnuta u Beogradu: 'Ovo mi je bilo strašno'

Beograd: Obilježeno 40 godina od premijernog emitiranja TV serije "Priče iz majstorske radionice"
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/5
19.05.2022.
u 17:00

-Išla sam ulicom, vraćala sam se iz kazališta. Prišao mi je neko mlad. Strgao mi je sa vrata lanac sa Svetom Petkom. Stala sam, zaprepastila se i rastužila - pričala je Tanja Bošković u jednoj televizijskoj emisiji, prenose srpski medij

Jedna od najpoznatijih srpskih glumica Tanja Bošković (68) doživjela je stravičnu neugodnost usred bijela dana na ulici u Beogradu.

-Išla sam ulicom, vraćala sam se iz kazališta. Prišao mi je neko mlad. Strgao mi je sa vrata lanac sa Svetom Petkom. Stala sam, zaprepastila se i rastužila - pričala je Tanja Bošković u jednoj televizijskoj emisiji, prenose srpski mediji. 

- Mora biti da ga je natjerala velika muka na to. Taj čovjek me suštinski nije dodirnuo. On je to tako napravio, nije me ni povrijedio. Samo mi je povrijedio dušu. To mi je žao. To je Beograd. Beograd u kojem 69 godina idem u svako doba dana i noći sama, nemam nikakav problem i nemam ništa što može mi se može ukrasti osim mene same. Ovo mi je bilo strašno. Osim sentimentalne vrijednosti, taj lančić nema nikakvu materijalnu, zanemarljiva je. Povrijedio mi je srce. Molim tog koji mi je oteo lančić da ode u Atelje 212. Neka u nekoj koverti spusti to kao poštu za mene. Bit ću zahvalna na tome i svima pričati. To je uspomena koju sam dobila od sestre i kume - rekla je Bošković. 

Podsjetimo, Bošković je bila jedna od najomiljenijih glumica bivše Jugoslavije, a uloge za pamćenje ostvarila je u filmovima "Balkan ekspres" i "Mala pljačka vlaka".

VIDEO: Proba Prljavog kazališta za predstojeću turneju 

 

Ključne riječi

Komentara 2

FA
fafarahaaaa
17:21 19.05.2022.

Čekam vučićeve botove sa pričom kako se to dešava svaki dan i u Zagrebu iako se u BG dešava 5000 puta učestalije. Pffff, ne znam, morat ću početi čitati neki drugi portal, jer ovaj je nažalost preuzet potpuno od 'dragih' susedov s ciljem 'povezivanja'.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije