Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čeka curicu

Jedna od najljepših Hrvatica uskoro treba roditi, a sad se javila iz bolnice

Foto: Instagram
1/8
24.01.2020.
u 16:23

Lijepa trudnica podijelila je snimku s kardiotokografije na kojoj se čuju otkucaji srca njezine djevojčice, a Iva je dodala emotikone srca i malenog anđela.

Bivša manekenka i poduzetnica Iva Jerković (37) uskoro će po prvi puta postati majka. Ona i njezin dugogodišnji partner Josip Antić tako će ubrzo postati roditelji malene djevojčice.

Iva, kako se čini, uživa u trudnoći i sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama rado dijeli 'trudničke' fotografije. 

Foto: Screenshot Instagram

Jedna od njih je i fotografija s posljednjeg pregleda na kojem je bila u četvrtak. Naime, lijepa trudnica podijelila je snimku s kardiotokografije na kojoj se čuju otkucaji srca njezine djevojčice, a Iva je dodala emotikone srca i malenog anđela.

Iva bi uskoro trebala roditi, a cijelu trudnoću odlično podnosi, što je i potvrdila nedavno u jednom od medijskih istupa.

- Uživam u stanju u kojem jesam i ne razmišljam o drugim stvarima. Samo opušteno i lagano jer mislim da je ovo period u kojem ja moram uživati. Koliko god da je to tu i taj trbuh se vidi, još ne mogu vjerovati da se sve to događa. Jedino po trbuhu to znam - rekla je bivša manekenka za InMagazin

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije