Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želja joj se ostvarila

Jedna od najljepših Hrvatica otkrila sretnu vijest: 'Hvala ti Bože na ovome'

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL/Screenshot Twitter
1/5
11.07.2019.
u 18:13

Košarkašica Antonija Mišura, danas Sandrić, uskoro će po prvi puta postati majka. Sretnu vijest obznanila je putem društvenih mreža.

Nastavlja se baby boom na domaćoj sceni. Jedna od naših najljepših sportašica Antonija Sandrić, djevojački Mišura, uskoro će se okušati u najljepšoj životnoj ulozi. Uspješna košarkašica koja trenutno igra u Švedskoj karijeru će privremeno staviti po strani jer je trenutno u drugom stanju.

Sretnu vijest otkrila je na svom Instagramu uz emotivnu fotografiju na kojoj pozira sa suprugom, isto košarkašem Markom Sandrićem, dok u ruci drži fotografiju s ultrazvuka.  - Ove godine potpisala sam najvažniji ugovor u svojoj karijeri. Hvala ti dragi Bože što si mi dao šansu da osjetim kako je to biti majka - napisala je zgodna Antonija koja je trenutno u 12 tjednu trudnoće. 

Foto: Instagram

Prinova bi trebala stići početkom iduće godine, a bit će to dugogodišnje ljubavi sportskog para. Antonija i Marko vjenčali su se u kolovozu 2015. godine u rodnom Šibeniku. Bračne zavjete izmijenili su u šibenskoj katedrali sv. Jakova nakon deset godina veze. Košarkašica je oduvijek isticala kako sanja o vlastitoj obitelji te da bi jednog dana voljela biti majka dvoje djece. 

Pogledajte i uzbuđenje koje je vladalo uoči dolaska kraljevske bebe. 

Komentara 8

SJ
Samo ja
19:15 11.07.2019.

mislis tako si ti nastao hahahh???

Avatar Bart Simpson
Bart Simpson
23:43 11.07.2019.

Hm, nekako mi se čini da nije začela po duhu svetomu nego joj je dijete napravio neki muškarac pa bi njemu trebala zahvaljivati a ne bogu!

DU
Deleted user
10:07 12.07.2019.

Ako ne ideš na umjetnu oplodnju zatrudniš spolnim činom prema tome zašto u to petljati bogove i slično? Čak zvuči perverzno da je bog "gleda" dok se ona seksa, haha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije