Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVIJE GODINE VEZE

Jedna od najljepših glumica današnjice udaje se treći put

Scarlett Johansson i Colin Jost
Foto: Profimedia
1/5
20.05.2019.
u 08:32

O vezi tridesettrogodišnjakinje i dvije godine starijeg glumca počelo se govoriti u svibnju prošle godine kada su navodno viđeni u prisnim zagrljajima na jednome društvenom događanju.

Scarlett Johansson i Colin Jost službeno su se zaručili, potvrdio je AP-u glumičin predstavnik za medije, Marcel Pariseau, a prenose američki mediji. 

Scarlett će u bračnu luku uploviti treći put, a glumac i scenarist Colin Jost prvi. 

Glumica je bila udana za francuskog novinara Romaina Dauriaca, s kojim ima dvogodišnju kćer te za glumca Ryana Reynoldsa.

O vezi tridesettrogodišnjakinje i dvije godine starijeg glumca počelo se govoriti u svibnju prošle godine kada su navodno viđeni u prisnim zagrljajima na jednome društvenom događanju.

Bilo je to samo nekoliko mjeseci nakon što se Johansson rastala od francuskog novinara Romaina Dauriaca.

Par je u vezi nešto manje od dvije godine. Nedavno su se zajedno pojavili na premijeri filma "Avengers: Endgame'", u kojemu Johansson ima jednu od glavnih uloga. 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
09:54 20.05.2019.

Promašen život.

DU
Deleted user
09:27 20.05.2019.

Po treći put? I još uvijek se nije spametila??? Neki ljudi malo teže shvaćaju...

DO
Dolfi
10:29 21.05.2019.

Bilježim se za četvrti put

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije