Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPUT MODELA

Jedna od najbogatijih Hrvatica pozirala u golišavom izdanju i pokazala što radi u izolaciji

Borna Kotromanić
Foto: Instagram
1/5
07.04.2020.
u 14:37

- Pronalaženje ravnoteže pod promijenjenim okolnostima uvijek pokazuje u kakvom ste odnosu sa samim sobom - napisala je Borna i dobila brojne komplimente za svoj izgled.

Blogerica i bivša modna dizajnerica Borna Kotromanić pokazala je na Instagramu kako rati vrijeme u izolaciji. Jedna od najbogatijih Hrvatica pozirala je na romobilu u golišavom izdanju – samo u gaćicama, sakou i sa štiklama na nogama.

Borna Kotromanić
1/8

- Pronalaženje ravnoteže pod promijenjenim okolnostima uvijek pokazuje u kakvom ste odnosu sa samim sobom - napisala je Borna i dobila brojne komplimente za svoj izgled. Pratitelji su joj između ostalog napisali kako ima noge poput 20-godišnjeg modela. 

Podsjetimo, iza Kotromanić je brak s  multimilijunašem Lukom Rajićem, od kojeg se razvela 2004. godine. U braku su dobili sinove Bornu, Luku i Frana, a Borna je četvrtog sina dobila s biznismenom Ronom Haleom 2009. godine.

Ključne riječi

Komentara 3

BA
baranja2
16:03 07.04.2020.

Samo me zanima kako je bogatstvo stekla,radom ?

IM
Ivanka Marković
15:58 07.04.2020.

Bolje bi bilo da vodi brigu o sinovima.

WA
WalkingDead
15:05 07.04.2020.

Dobra je stara još uvijek za mrknut.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije