Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumica na meti kritika

Jedna je fotografija izazvala kaos na društvenim mrežama, a obožavatelji poručuju: Srami se, Charlize Theron!

Charlize Theron
Foto: Andrea Raffin/KIKA/PIXSELL
1/6
01.09.2016.
u 09:10

S obzirom na to da je usvojeni dječak crnac, na ovoj se društvenoj mreži razvio pravi komunikacijski rat među korisnicima, a u prvi plan dospjela je riječ "rasizam".

Charlize Theron na meti je brojnih kritika na društvenim mrežama nakon što se u javnosti pojavila fotografija njenog usvojenog 4-godišnjeg sina Jaksona u haljini i s perikom lika popularne Else iz crtića "Frozen" (Snježno kraljevstvo).

Odmah su se javili neki tviteraši koji su poručili da je to nedopustivo i da se "Charlize treba sramiti". 

Oni oprečnog mišljenja podržavaju glumicu jer smatraju da "ako dječak voli nositi haljinu iz crtića, neka nosi. To nikome nije nanijelo zlo."

S obzirom na to da je usvojeni dječak crnac, na ovoj se društvenoj mreži razvio pravi komunikacijski rat među korisnicima, a u glavni plan je dospjela riječ "rasizam". 

>>Sean Penn posvojit će sina Charlize Theron

Komentara 31

DU
Deleted user
09:22 01.09.2016.

Za mene su svi ljudi isti. I oni crni, i crveni, i žuti, kao i oni normalne boje kože!

SA
samograd
12:17 01.09.2016.

Danas je previše preseratora i dežurnih pomodnih moralista, oni paze na fašizaciju društva , rasizam ,toleranciju .. Zauzeli su stav jastreba i samo odozgor vrebaju na anomalije u društvu . Tako je onaj tv voditelj iz Rijeke Ranko Stojanac ustvrdioo u prilogu u kojem se govorilo o turistima koji odlutaju na štrancima-luftićima, da je šovinizam reći " opet neki Čeh zaspao na madracu i odlutao ", nisam mogao vjerovati što čujem .Tko je od takvih moralnih horizontala digao glas kad su se šikanirali novinar

KO
konzervativac
16:49 01.09.2016.

Vidim lijepu ženu. Kako znam da je žena?! Nisam je pitao! Kako znam da je lijepa?! Nisam je pitao. Kako znam da jedan od komentatora ovog članka nije genij. Nisam ga pitao. Jer njegov odgovor će odrediti je li genijj ili nije. Ljudski idiotizam nema granice. Živim u zemlji koja je "izmislila" političku korektnost. U zadnje vrijeme, pogotovo godinu dvije, u akademskim i intelektualnim krugovima se itekako preispituje sama filozofija političke korektnosti pogotovo sa stanovišta zloupotrebe termina i ocjena 'fašizam' i 'rasizam'. Između ostalog i zbog toga što se događa kada poluiteligenti ne razumijevajući 'boga jokina' o čemu se radi počmu dijelti lekcije o slobodi i pravima pojedinca te rasizmu provaljujući pri tome takve nonsense od kojih bi se zastidio i inteligentan majmun.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije