Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez photoshopa

Jedna fotografija Maje Šuput šokirala obožavatelje: 'Pa kakva je to ona?'

Foto: Marko Pripić/PIXSELL
1/12
03.02.2020.
u 09:49

Majin kolega Edo Drakulić objavio je na Instagramu fotografiju s Majom i njezini obožavatelji su se pitali što se dogodilo s Majinim licem.

Fotografije koje Maja Šuput objavljuje na svojim društvenim mrežama uvijek su lijepo uređene i često je Majin fotograf njezin stilist Marko Grubnić koji prije objave fotografije uvijek provuče kroz filtar ili ih obradi u Photoshopu.

Maja je nedavno s kolegom Edom Drakulićem bila na istom eventu i on je objavio njihovu zajedničku fotografiju, a obožavatelji nisu baš nagradili Maju komplimentima ispod ove fotografije.

– Zgužvana Maja. Pravimo se da je do fotografa. Isuse. Pa kakva je to Maja? Bože pa njoj se botoks razlio po faci – bili su komentari ispod fotografije. Slične komentare Maja je dobila i u prosincu kada su objavljene fotografije s koncerta Zaklade Ane Rukavine i tada su se obožavatelji iznenadili i poručili su pjevačici da joj lice izgleda kao da su joj ga pčele izbole.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

S istog događaja Maja je objavila fotografiju na svojem Instagramu i ta fotografija izgleda drukčije od ove koju je objavio Edo i ispod te fotografije samo su pohvale za Majin izgled. 

Ključne riječi

Komentara 31

KR
kritiko
12:42 03.02.2020.

boli nas kita za nekakvu pizdavu maju i njezin izgled,isto i za pedera mačka i njegove.kaj nas stalno maltretirate sa njima ! imamo previše važnih problema koje nismo u stanju riješiti !

Avatar Mann tga
Mann tga
10:41 03.02.2020.

Plastika se topi

DU
Deleted user
12:01 03.02.2020.

Opet ste zvukli onu horor fotku iz naftalina...! Ne bi se htio ujutro probudit pored nje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije