Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Meghan i Harry

Jedna fotografija dokaz je tko je gazda u braku ovog kraljevskog para

Foto: Reuters/Pixsell
1/15
24.05.2018.
u 09:05

Stručnjaci za govor tijela pronašli su još jedan dokaz koji ide u prilog tome da je američka glumica dominantna u ovom odnosu.

Najromantičnije i najspontanije vjenčanje u kraljevskoj obitelji, tako se ovih dana opisuje dan kada su princ Harry i glumica Meghan Markle izmijenili  bračne zavjete u kapelici dvorca Windsore. 

Stručnjaci za govor tijela u njihovim pokretima i gestama prepoznali su iskrenu ljubav, a tri dana nakon vjenčanja, kada je novopečeni bračni par došao na vrtnu zabavu u čast 70. rođendana princa Charlesa, stručnjaci za govor tijela primijetili su na jednoj fotografiji detalj koji je još jednom potvrdio tko je dominantan u ovom braku. 

Foto: PA/Pixsell

Dok su hodali jedno pored drugog, nakon što je Harry održao govor u čast svog oca, Meghan je položila ruku na njegova leđa iz čega su stručnjaci pročitali kako ga je ovom gestom ohrabrila da je bio odličan, ali dala je i do znanja kako ga štiti od okoline te da je on samo njen.

U brojnim situacija prije braka Meghan, a sada službeno vojvotkinja od Sussexa, pokazala je tko vodi glavnu riječ u ovom odnosu. Kada su tijekom  objave zaruka imali prvi zajednički televizijski intervju, Meghan je završavala Harryjeve rečenice i upadala mu je u riječ, a da ima veliki utjecaj  na problematičnog princa Meghan je dokazala i time što ga je nagovorila da se odrekne poroka; cigareta i alkohola te da redovito vježba i hrani se zdravo. 

1/21

Komentara 11

CV
cvikcange
10:14 24.05.2018.

Ak niš drugo, bar sam se nasmijao. VL, vi ste totalno pukli, Dalmatinci bi rekli "o'šli ste na kvasinu"

DU
Deleted user
09:53 24.05.2018.

Dokle Otvoreno Htv-a ne kaže svoju prosudbu i do najsitnijeg detalja ne iščita govor tjela ja jenostavno nemogu vjerovati da si je Herry to dopustil ???!!

Avatar southman
southman
10:33 24.05.2018.

Oni nisu kraljevski par !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije