Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tv voditelj

Jedan od najpoznatijih Hrvata u Njemačkoj: 'Sve je stalo, prijatelji su mi u problemima'

Foto: Screenshot/YouTube
1/3
29.09.2020.
u 19:21

Njemačkoj publici Danijel Stanić predstavio se dok je kod Heidi Klum vodio popularnu emisiju „Etage7“.

Jedan od najpoznatijih Hrvata u Njemačkoj Danijel Stanić ove je godine zbog posla, ali i pandemije morao otkazati svoj dolazak u Hrvatsku. Novinar i voditelj na njemačkoj ARD televiziji otkrio je kako se nosi s mjerama, ali i cijelom situacijom u kojoj smo se svi našli zbog pandemije.

– Svake godine odlazim u Bol na Braču ili u Brela, ali mislim da je sad bolje ostati u Njemačkoj. Strah me da će postrožiti situaciju na granicama, a onda će mi to utjecati na posao – kazao je Danijel za Fenix Magazin.

Kazao je i kako se ne boji da će se zaraziti koronavirusom, ali se boji mjera koje bi mogle postati još strože te mu onemogućiti povratak na posao koji mu je izuzetno bitan.

Foto: Screenshoot/YouTube

Danijel je u Frankfurt došao s roditeljima kada mu je bilo šest godina za vrijeme Domovinskog rata. Njemačkoj publici predstavio se dok je kod Heidi Klum vodio popularnu emisiju „Etage7“ na TV kanalu ProSieben.

Unatoč životu i karijeri u Americi svoje korijenje nije zaboravio. Voli dolaziti u Hrvatsku u koju često dođe s njemačkim prijateljima. Uvjeren je i kako je cijela situacija oko koronavirusa Hrvatima „pala“ teže nego Nijemcima ili Englezima.– Mislim da smo mi malo drugačiji narod. Mi i Talijani se uvijek ljubimo i grlimo kad se pozdravljamo, opustimo se uz pjesmu, stisnemo jedni uz druge i pjevamo, zaboravimo na probleme pa i na koronu. Zato nam je ta distanca teža nego, primjerice Englezima – kaže Danijel. Svjestan je da je ova situacija mnoge dovela u nepovoljan financijski položaj, no ipak ne gubi optimizam kada je riječ o budućnosti.

– Sve je stalo – od filmova, preko svijeta mode, do glazbe. Imam prijatelje glumce, glazbenike, modele, koji ističu kako ništa ne rade. U problemima su, ne zarađuju, ne znaju do kad će sve ovo trajati, te se nadaju kako će uskoro biti bolje. Svi se mi tome nadamo – zaključuje TV voditelj.

Foto: Screenshoot/YouTube

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije