Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIO BIONDI

Jedan od najljepših svjetskih muških vokala stiže u Zagreb!

Mario Biondi
Foto: Promo
1/2
24.09.2018.
u 14:04

Ove jeseni se predstavlja zagrebačkoj publici na koncertu šestog listopada u potpuno renoviranoj Tvornici kulture.Podsjetimo, Biondi je ljetos oduševio publiku u Šibeniku koncertom na prekrasnoj Tvornici svetog Mihovila.

Mario Biondi, jedan je od najljepših muških vokala svjetske glazbene soul - jazz scene dolazi u Zagreb! Talijanski umjetnik poznat je po toplom, dubokom i senzualnom glasu zbog čega ga mnogi nazivaju i talijanskim Barryem Whiteom! Karijeru je započeo 1988. godine kao prateći vokal mnogim afirmiranim glazbenicima, među ostalim i Rayu Charlesu.

Ove jeseni se predstavlja zagrebačkoj publici na koncertu šestog listopada u potpuno renoviranoj Tvornici kulture.Podsjetimo, Biondi je ljetos oduševio publiku u Šibeniku koncertom na prekrasnoj Tvornici svetog Mihovila. 

Ovim koncertom otvara se serijal Musicology Barcaffé Sessionsa. Tom prilikom publika će moći uživati u mnogobrojnim Mariovim hitovima poput "This is what you are", "Shine on", "Close to you", "Deep space" i mnogim drugim, ali i u pjesmama s Marijevog novog albuma "Brasil".

Musicology Barcaffé Sessions osmišljen je kao posebna vrsta glazbenog uživanja i koncertnog iskustva. To nije festival s masovne posjećenosti već glazbeno uživanje u manjim klupskim koncertima do tisuću ljudi, na kojima skoro da možete dodirnuti svojeg omiljenog izvođača. Ovakvim pristupom stavlja se naglasak na glazbu, umjesto na show i vizualne efekte. Razbijanjem festivalskog koncepta kojim se koncerti grupiraju kroz nekoliko uzastopnih dana, ljubitelji glazbe mogu uživati u koncertima tijekom čitave godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije