Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavna glumica

Otkriveno zašto je Angelina Jolie (pre)mršava

angelina jolie
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
24.12.2014.
u 08:56

Ionako mršava Angie za vrijeme snimanja filma solidarizirala se s glumcima koji su zbog uloge morali drastično izgubiti na težini

Drugi film Angeline Jolie "Unbroken" u kojem se okušala u režiserskim vodama nedavno je premijerno prikazan u Hollywoodu. Nakon svjetske premijere "Unbrokena" ili u prijevodu "Nesalomljivih" u javnost su sve više počele curiti informacije sa seta.

Ionako mršava Angie za vrijeme snimanja filma gotovo da nije ništa jela jer je htjela pružiti podršku glumcima koji su  zbog uloge u filmu morali drastično smršavjeti. 

Japanski glumac Miyavi, koju u filmu glumi ratnog zarobljenika, otkrio je RadioTimesu kako je zbog uloge zatvorenika morao izgubiti dosta kilograma kako bi se realno prikazali teški uvjeti života u zatočeništvu.

Miyavi je otkrio i kako im je slavna glumica pružila podršku.

– Svaki dan je dolazila na set i davala savjete glumcima, i zapravo ni ona nije mnogo jela. Bila je toliko mršava jer se solidarizirala s većinom glumaca koja zbog uloge nije bila u mogućnosti jesti – izjavio je Miyavi.

Film "Unbroken" zapravo je  biografska drama o nevjerojatnom olimpijcu i hero­ju Louisu Zamperiniju koji je tijekom Drugog svjetskog rata preživio pad aviona zajedno s dvojicom kolega zrakoplovaca te proveo 47 dana u Tihom oceanu nakon čega ih je pronašla japanska ratna mornarica i odvela u zaro­bljenički kamp.

>>Angelina Jolie otkrila intimne detalje o braku s Bradom Pittom

>>Angelina i Brad unajmili ljude koji prate što njihova djeca rade na internetu

Komentara 7

TR
Trnjanec
09:13 24.12.2014.

Mršava je već godinama jer ima hepatitis B i C.

Avatar Forte
Forte
10:02 24.12.2014.

Mrsava je jel se drogira

Avatar Jana
Jana
09:29 24.12.2014.

Koji naslov,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije