Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savršeno

Jedan mladić, a 14 različitih glasova - impresivno!

roomie
Foto: Youtube (screenshot)
1/2
27.03.2014.
u 09:48

Osim što u svakoj pjesmi savršeno imitira sve pjevače, raznolikost glasova koje Roomie koristi malo će koga ostaviti ravnodušnim

Kad je Roomie prije nekoliko tjedana vidio kako je 19-godišnja Sara u 14 različitih glazbenih stilova briljirala, odlučio je i on napraviti nešto slično.

No, on se odlučio interpretirati najpoznatije hit pjesme - od Bon Jovija preko Ricka Astelyja do Johna Legenda - i zvuči vrlo impresivno.

Osim što u svakoj pjesmi savršeno imitira sve pjevače, raznolikost glasova koje Roomie koristi malo će koga ostaviti ravnodušnim.

>>Finkinja maestralno izvela 14 različitih glazbenih pravaca. Uživajte!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije