Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
a sramežljiva je

Je li pretjerala? Najbogatija pjevačica pozirala u prozirnom kombinezonu

Foto: PA/Pixsell
1/5
10.06.2019.
u 19:27

U časopisu Interview razgovarala je s glumicom Sarom Paulson, s kojom se sprijateljila na snimanju filma 'Oceanovih 8'. Rihanna i Sarah našle su se na Barbadosu, gdje je pjevačica nakratko boravila kako bi posjetila obitelj, ali i poslušala nastup Bujua Bantona, glazbenika koji je nakon 20 godina izašao iz zatvora.

Rihanna je nedavno proglašena najbogatijom glazbenicom na svijetu, što nimalo ne čudi jer neumorno radi na svojoj kozmetičkoj liniji, donjem rublju, a po novom i modnoj liniji koju stvara uz pomoć modnog giganta, grupe LVMH.

U časopisu Interview razgovarala je s glumicom Sarom Paulson, s kojom se sprijateljila na snimanju filma 'Oceanovih 8'.
Rihanna i Sarah našle su se na Barbadosu, gdje je pjevačica nakratko boravila kako bi posjetila obitelj, ali i poslušala nastup Bujua Bantona, glazbenika koji je nakon 20 godina izašao iz zatvora. Rihanna tvrdi da joj je to bio jedan od najdražih glazbenika u djetinjstvu pa ga je došla podržati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@interviewmag

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

 

Isto tako je rekla da više ne propušta privatne zabave zbog poslovnih obaveza. Kaže da je ranije bila takva no shvatila je da treba vrijeme za sebe jer o tome ovisi njezino privatno zdravlje. 
- Ne želim da mi se posao čini kao obaveza - rekla je pjevačica i dodala da je 'maltretiraju' i na dane koje je odvojila za sebe, no napominje da joj nije teško odgovarati na mailove. Također je izjavil ada je zapravo užasno sramežljiva.

 

Još uvijek nije htjela otkriti kada će izdati novi album, a pojasnila je da se njezina životna situacija sada kompletno promijenila. naime, ranije se zatvarala u studio na tri mjeseca i samo radila na novoj glazbi. No sada kada ima nekoliko projekata mora posvetiti vrijeme svakom od njih. 

- To je  kao da imam puno djece i trebam se pobrinuti za sve - rekla je pjevačica.

Pogledajte kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke:

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
09:51 12.06.2019.

"užasno je sramežljiva", ili su to novinari krivo shvatili,preveli i zapisali ili je ovo rihannin največi oksimoron kojeg je provalila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije