Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ništa ne može iznenaditi

Je li ovo stvarno?! U bizarnom realityju 15 muškaraca se natječe da jednoj ženi napravi dijete

Foto: Instagram
1/4
22.05.2020.
u 15:12

Novi reality format na televiziji Fox izazvao je brojne reakcije.

Već smo svi svjesni da nas na TV-u malo što može iznenaditi, a televizija Fox je predstavila novi reality format i otišla korak dalje. U showu "Labor of Love" 15 muškaraca pokušat će napraviti dijete glavnoj protagonistici Kristy Katzmann, a sve će se odvijati pod voditeljskom palicom Kristin Davis, glumicom koja se proslavila ulogom Charlotte u hit seriji "Seks i grad".

Foto: Instagram screenshot

Razvedena Kristy još uvijek nema djece jer, kako kaže, karijeru je oduvijek stavljala na prvo mjesto. Biološki sat joj otkucava, a svoju šansu vidi u ovom showu gdje bi, nada se, mogla upoznati oca djeteta.

- Upravo sam napunila 40 godina i prekinula vezu. Pokušala sam se snaći na spojevima jer želim zasnovati obitelj, a vrijeme nije na mojoj strani. Mislim da će se puno žena poistovjetiti s mojom pričom - ispričala je Kristy. 

U prvoj epizoda showa muškarci čekaju u redu da doniraju spermu u čašu dok im voditeljica objašnajva da će tako provjeriti koliko su kandidati plodni i da o tome ovisi daljnji ostanak u showu. Kandidati toga nisu bili svjesni da će morati učiniti pa su ih riječi voditeljice šokirale. Ipak, svi su pristali na daljnji korak.

- Jedan od mojih najvećih strahova bio je da neće biti muškaraca koji ovo žele. Mislim da je pravi test bila analiza sperme čim su me upoznali - ispričala je Kristy. 

Svojim sudjelovanjem u showu, muškarci će morati pokazati kako se snalaze s djecom, mijenjati pelene i paziti na djecu, a kako bi stekli dojam o trudnoći, spojit će ih se na aparat koji simulira porođajne bolove. Svakog tjedna, jedan natjecatelj će napustiti show.

Ovo su najtragičnije prometne nesreće u kojima su poginuli poznati

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Uskok
Uskok
15:24 22.05.2020.

Kakve to veze ima. Ja ću ti napraviti dijete ali pelene ćeš mijenjat ti. Nije ovo audicija za dadilju...

Avatar Noldor
Noldor
16:45 22.05.2020.

A ima tak lijepo ime za buduću cat lady...

Avatar nalimp
nalimp
18:34 22.05.2020.

Gdje se popunjavaju prijave?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije