Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Internet eksplodirao

Je li ovo stvarno najveći novogodišnji pjevački fijasko? Popularna pjevačica odgovorila na zlobne komentare

Mariah Carey
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
01.01.2017.
u 11:38

Pjevačica je shvatila što se događa, okrenula se kao da će otići, no ipak je odustala. Poslije je ostavila kratki komentar na Instagramu

Na jednom od najspektakularnijih dočeka Nove godine, onog na Times Squareu u New Yorku, pjevačica Mariah Carey je imala čast otpjevati svoja dva hita, Emotions i We Belong Together.

No, zbog tehničkih problema Mariah se malo zbunila i otpjevala krivi tekst. Tada su svi shvatili kako je riječ o pjevanju na playback. U pozadini se čuo jedan tekst dok je Mariah pjevala drugi. Pjevačica je shvatila što se događa, okrenula se kao da će otići, no ipak je odustala. Na kraju se i ispričala.

I tako je Mariah, odmah nakon Nove godine postala glavna tema na internetu, a cijeli Twitter bruji o njenom fijasku.

Pjevačica je sve komentirala na Instagramu. 

"Sranja se događaju. Svima želim sretnu i zdravu Novu godinu. Nazdravimo novim naslovima u 2017.", poručila je. 

 

Shit happens 😩 Have a happy and healthy new year everybody!🎉 Here's to making more headlines in 2017 😂

A video posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Komentara 3

DU
Deleted user
17:33 01.01.2017.

Kaže učiteljica učenicima: "Djeco, sutra za domaću zadaću, napišite nešto o nekoj slavnoj i znamenitoj ženi," I, sutradan, učiteljica pregledava domaće zadaće, i ljutito kaže djeci: "Pa dobro, rekla sam vam da napišete nešto o nekoj slavnoj i znamenitoj ženi, a vi svi napisali domaće zadaće o nekoj Adelle, Lady Gaga, Beyonce...., zašto nitko nije napisao domaću zadaću.., npr., o slavnoj ženi imenom Mari Curie?" Na to cijeli razred prasne u smijeh, svi se smiju kao ludi.... i pita učiteljica: "Dobro, što je smiješno???" Odgovori joj razred: "Učiteljice!!! Ne kaže se "Marie Curie", nego "Mariah Carey"!!!!!!!!!!

MR
mrzbk
20:46 01.01.2017.

dobar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije