Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženskaroš

Jay Z objavio novi album i u pjesmama se ispričao Beyonce za nevjeru

beyonce
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
30.06.2017.
u 16:05

Na novom albumu "4:44" reper kroz tri pjesme pjeva o ljubavnoj aferi, blizancima i svađi sa Solange Knowles

Kada je Beyonce objavila album "Lemonade" stihovi pjesme "Sorry" dale su naslutiti kako se odnose na njenog supruga Jay Z-a, odnosno na njegovu prevaru.

Jay Z je jučer izdao novi album "4:44", a u tri pjesme obožavatelji su prepoznali da se odnose na njegovu aferu, svađu sa sestrom svoje supruge Solange Knowles te da je neke od stihova posvetio djeci. U jednoj od pjesama, za koje obožavatelji vjeruju da je i isprika Beyonce za sve loše što joj je priuštio Jay Z kaže: Ispričavam se što sam ženskaroš. Trebalo mi da dobijemo dijete da mogu vidjeti kroz ženske oči. Trebao sam ove prirodno začete blizanci da vjerujem u čuda. Predugo mi je trebalo da ti napišem ovu pjesmu. Ne zaslužujem te", pjeva Jay-Z. 

Ključne riječi

Komentara 1

NI
Nikomah95
19:16 30.06.2017.

Svaki pimp na svoj način podilazi svojoj najboljoj zaposlenici. Način na koji to radi ovisi,naravno o količini love koju mu ona zarađuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije