Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krajnje neukusno

Jason Biggs izvalio: Želi li netko kupiti moje nagradne milje Malaysian Airlinesa?

jason biggs
Foto: Instagram
1/4
17.07.2014.
u 21:38

Svijet je šokiran padom zrakoplova Malaysian Airlinesa, u kojem je poginulo 280 putnika i 15 članova posade...

Svijet je šokiran padom zrakoplova Malaysian Airlinesa, u kojem je poginulo 280 putnika i 15 članova posade. I dok svi tuguju i mole za obitelji žrtava, glumac Jason Biggs odlučio se našaliti cijelom situacijom. Objavio je, naime, status u kojem se pita bi li netko htio otkupiti njegove nagradne milje.

– Želi li netko kupiti moje nagradne milje Malaysian Airlinesa? – postavio je Jason upit na Twitteru. Obožavatelji su ga ''popljuvali'', govoreći mu da je prerano za takve šale. – Je li i tvoj smisao za humor bio na tom letu, zapitao se jedan od Biggsovih sljedbenika na Twitteru. Inače, Biggs se šalio i s nestankom malezijskog zrakoplova na letu 370.

>>Avion Malaysian Airlinesa srušen na istoku Ukrajine. Poginulo svih 295 putnika

>>Neukusnom šalom o nestalom malezijskom zrakoplovu razbjesnio javnost

Komentara 4

Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
22:01 17.07.2014.

U sta se pretvara ovaj svijet. Sramotno

PA
pavel1001
22:32 17.07.2014.

jazavac sa seljačkim filmovima za američke debilčeke...

MI
Milkica
23:15 17.07.2014.

To se zove crni humor. Iole inteligentnom čovjeku jasno je da Biggs ne ismijava poginule, nego da na ovaj način zapravo želi reći kako je MA kriva (ili "kriva") za sve ove smrti i nestanke, te poručiti da možda i nije najpametnije letjeti s ovom tvrtkom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije