Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bračne vode

Jasmina Kos udala se u masliniku i plesala pod zvijezdama

Jasmina Kos
Pixsell
11.08.2012.
u 09:30

Pod krošnje drveća par je za 30-ak prijatelja “dostavio” gozbu s dalmatinskim delicijama i vinom

Godišnji odmor najbolje je vrijeme za romantiku, a kad se tome doda i vjenčanje, onda govorimo o ljetovanju kakvo se pamti do kraja života. Takvu uspomenu priuštila si je Jasmina Kos, voditeljica RTL-ovih Vijesti, koja se 20. srpnja na Braču udala za 41-godišnjeg Kazimira Matulovića.

– Bio je petak i bilo je božanstveno. U krugu trideset osoba, najuže obitelji i prijatelja, jedno smo se drugome zavjetovali na vječnu ljubav – otkrila nam je 30-godišnjakinja.

Bez podvezice i buketa

Obred vjenčanja i svadbeno slavlje par je priredio u masliniku.

– Kazimir je iz Splita, a ja iz Kutine. Brač smo odabrali jer ga obožavamo i jer nam je ponudio dozu romantike koju smo željeli na vjenčanju. I zaista bio je to intiman, predivan događaj bez buketa, podvezice i drugih formalnosti. Jeli smo soparnik, povrće i hobotnicu pod pekom, tunu s gradela i još mnoge delicije – kazala je mladenka Jasmina. Razdragani svatovi cijelu su noć plesali pod zvijezdama, ne opterećujući se tradicijom nijednog hrvatskog kraja. Nekonvencionalnost i ležernost pokazali su i kod odabira odjeće.

– Imala sam bijelu haljinu koju mi je, samo za tu prigodu, sašila prijateljica. Nije bila klasična vjenčanica, ali bila je bijela i bila je do poda. Nije li to dosta?! – našalila se novopečena gospođa koja će se odsad u dokumentima pojavljivati kao Kos Matulović, no na televizijskim ekranima još će neko vrijeme ostati ona prepoznatljiva i poznata Jasmina Kos.

– Ne bih htjela da mi danas-sutra dijete ima jedno, a ja drugo prezime. Ali sve vrijeme sam bila Jasmina Kos, pa ne mogu sad odjednom nestati – kaže voditeljica smijući se i otkrivajući pritom da ona i njezin izabranik u budućnosti svakako planiraju proširiti novonastalu obitelj.

Zaprosio je pjesmom

– Nećemo se žuriti, još nisam spremna za djecu – govori. Sa svojim izabranikom, u njihovu zajedničkom stanu, erteelovka živi već nekoliko godina i u njemu je prije dva mjeseca od svojeg dragog dobila prvi prsten.

– Probudio me je pjesmom “One”, moje omiljene grupe, U2-a, s prstenom u ruci. Shvatila sam da je vrijeme da postanem gospođa i rekla mu sudbonosno “da” – romantična je priča Jasmine Kos Matulović i njezina supruga Kazimira, zbog kojeg će se, sigurna je, kasnije u životu, preseliti na jug, gdje će sunce zauvijek podgrijavati njihovu ljubav i obiteljsku sreću.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
10:41 11.08.2012.

udala se i od moje susjede njene kume njena sestrična. jel se to može stavit isto u novine?

AL
Alkana
10:42 11.08.2012.

Sretno im bilo! I nek ne čekaju previše sa podmlatkom - Jasmina je lijepa i pametna voditeljica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije