Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JASMIN STAVROS

'Probao sam i drogu i alkohol, nemilice trošio novac, a sad sam se smirio uz evanđelje'

Jasmin Stavros
Foto: Promo
1/6
30.11.2017.
u 13:24

– Bio sam totalno lud. Nema što nisam radio. S 12 godina počeo sam se baviti ovim poslom. Sve sam živo probao. I alkohol i drogu. Bilo je svega. Svašta sam u životu prošao i na vrijeme sam povukao kočnicu. Vrlo je bitno da čovjek zna kad će potegnuti ručnu – rekao je Jasmin.

Jasmin Stavros predstavio je novi album  "Duga je noć" te istoimenu pjesmu koju je napisao Rajko Dujmić. Pjesma govori o mladenačkim ludostima, a o njima je u iskrenom intervjuu za Inmagazin progovorio i sam Jasmin.

– Bio sam totalno lud. Nema što nisam radio. S 12 godina počeo sam se baviti ovim poslom. Sve sam živo probao. I alkohol i drogu. Bilo je svega. Svašta sam u životu prošao i na vrijeme sam povukao kočnicu. Vrlo je bitno da čovjek zna kad će potegnuti ručnu – rekao je Jasmin i dodao, dok je svirao bubnjeve da je mnogo zarađivao, ali i nemilice trošio. Nije ostalo ni lipe. No sve se promijenilo kad je upoznao suprugu Žarku, uz koju se smirio. Smatra da neke stvari treba proći te da ništa u životu ne bi mijenjao. Danas živi mirnim životom i brine se o bolesnoj majci i sinu.

– Obično, kad želimo nešto nasilu napraviti, sve se izjalovi. Bog jednostavno ima svoj plan. Tako on zna i dokad ću ja nositi taj svoj teški križ, a on je stvarno toliko težak da mi ga već jedva leđa nose. Pretežak je. Čovjek bi u mojoj situaciji bez problema posrnuo za alkoholom ili nekom drogom da pobjegne od tih problema. Međutim, ja sam rješenje pronašao u evanđelju i to mi je izlaz iz te teške priče – zaključio je Stavros.

 

Komentara 13

Avatar Parousia
Parousia
14:30 30.11.2017.

Svaka cast Jasmine na iskrenosti i otvorenosti,svi smo stvoreni na sliku Bozju i da nosimo svoj kriz neko laksi,a neko tezi.Jako mi je drago sto si spoznao Krista i vjerujem da sada osjecas tu njegovu ljubav,toplinu i snagu oko srca,i zelim ti sve najbolje u zivotu i neka te i dalje prati,vodi i blagoslovi dragi Bog.

DU
Deleted user
18:22 30.11.2017.

A kad misliš povući kočnicu kad je u pitanju botox ???

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
16:45 30.11.2017.

evo jos jednog kandidata da vodi sat vjeronauka pljuc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije