Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prestižna nagrada

Jasmila Žbanić nije stigla proslaviti nominaciju za Oscar jer ima koronavirus: Kaos je

Sarajevo: Održana promocija monografija Hajrudina Šibe Krvavca
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/4
18.03.2021.
u 09:05

Redateljica je jučer objavila zahvalu svima na čestitkama i ispričala se što kasni sa zahvalama, ali zbog zaraze koronavirusom nije bila u mogućnosti prije se zahvaliti.

Američka akademija filmskih znanosti i umjetnosti objavila je početkom tjedna popis ovogodišnjih nominacija za Oscare. Među njima našla se i sarajevska redateljica Jasmila Žbanić sa filmom "Quo vadis, Aida?" o genocidu u Srebrenici, a koji se našao u utrci za najbolji strani film. Redateljica je jučer objavila zahvalu svima na čestitkama i ispričala se što kasni sa zahvalama, ali zbog zaraze koronavirusom nije bila u mogućnosti prije se zahvaliti.

- Dragi moji, kasnim da vam se svima zahvalim jer smo i Damir i ja COVID pozitivni. Priličan je kaos, pa nismo stigli ni proslaviti nominaciju. Izvinjavam se medijima što nisam mogla ispuniti zahtjeve za intervjue. Nadam se da će biti prilika. Još uvijek nemamo teške simptome, ali nije prijatno razmišljati što se sve može dogoditi Uz ovu zahvalu, dodala bih još i zahvalu svim doktorima i zdravstvenim radnicima u BIH koji nadljudskim naporima pokušavaju spasiti živote u zemlji koja je pod najgorom "diktaturom amatera". - rekla je Jasmila u zahvali koju je objavila na Instagramu.

 

 

Zaraza koronavirusom bukti u Bosni i Hercegovini i medicinski sustav je preopterećen te predstavnici vlasti i zdravstveni stručnjaci upozoravaju da se stanje neprekidno pogoršava i podsjeća na ono iz talijanskog Bergama s početka pandemije. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije