Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimljen novi spot

Japanci pljeskali novoj pjesmi Davora Radolfija i klape Maslina

davor radolfi
07.09.2011.
u 10:58

Prvi dio ‘'Božje arije'’ snimljen je u okolici Primoštena, a drugi u staroj gradskoj jezgri Šibenika, kraj katedrale. Tamo su Radolfi i pjevači iz Masline svojom pjesmom i originalnim dalmatinskim nošnjama oduševili prolaznike

Davor Radolfi i klapa Maslina snimili su u režiji Željka Petreša spot za pjesmu ''Božja arija'' s kojom su nedavno osvojili Grand prix na Melodijama hrvatskog juga u Opuzenu.

Glazbu i stihove za pjesmu napisao je Jure Stanić, a aranžman potpisuje Aleksandar Valenčić. ‘'Božja arija'’ govori o Dalmaciji i zavičaju pa je prvi dio snimljen u okolici Primoštena, a potom je nastavljeno u Šibeniku, u staroj gradskoj jezgri, kraj katedrale, gdje su Radolfi i pjevači iz Masline svojom pjesmom i originalnim dalmatinskim nošnjama izazvali oduševljenje prolaznika.

– Aplaudirali su nam Japanci, Nijemci, Česi i turisti iz tko zna kojih zemalja. Snimali su nas fotoaparatima i kamerama. Nadam se da smo im i mi uljepšali ovo ljetovanje, a tko zna, možda se nađemo i u nekom njihovu spotu – rekao je Davor Radolfi.

 

Ključne riječi

Komentara 1

DA
danebi
19:44 11.09.2011.

u Kini se bas prevrnula vreca rize - e i to je slicna novost.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije