Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U novu godinu Janko i Jelena ulaze kao muž i žena

Janko Popović Volarić: Uskoro ću oženiti Jelenu

jelena veljača
Goran Jakus
27.10.2009.
u 21:54

Igra jednu od glavnih uloga u gledanoj seriji "Najbolje godine", ima iznimno dobar odnos sa 11-godišnjim sinom Davidom, a sreće mu ne nedostaje ni na ljubavnom planu.

Janko Popović Volarić (29) ne krije kako mu u posljednje vrijeme ide na svim poljima. Igra jednu od glavnih uloga u gledanoj seriji "Najbolje godine", ima iznimno dobar odnos s 11-godišnjim sinom Davidom, a sreće mu ne nedostaje ni na ljubavnom planu. U vezi je s kolegicom Jelenom Veljačom (29).

Koliko je zadovoljan sa svojom vezom, potvrdio je za Story izjavivši kako uskoro namjerava zaprositi Jelenu. Uskoro će, tvrdi Janko, odvesti Jelenu pred oltar, i kako sada stvari stoje, u novu godinu će ući kao muž i žena.

Osim sudbonosnog "da" Jelenu Veljaču u sljedećoj godini očekuje još jedan važan projekt, uskoro će postati urednica prve televizije za žene u Hrvatskoj.

Na digitalnom programu "Ona", surađivat će s Tončijem Huljićem koji je bio partner njezina bivšeg dečka Romana Majetića. Međutim, otkada je otišla iz njegova "zagrljaja", Jelena grabi velikim koracima na ljubavnom i poslovnom planu, a kruna svega bit će vjenčanje s Jankom nakon dvije godine veze.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
03:30 28.10.2009.

A najvise mi se svidja ona njena video snimka where she gives a blow job to one of our American guys....:-)) ))

DO
doktorica
09:01 28.10.2009.

Ovi su bar u suglasju sa godinama.

OB
-obrisani-
01:45 28.10.2009.

imresivno! sa 29 godina ima 11 godisnjeg sina! A sto ta partizanska drupaca ima traziti pred oltarem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije