Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav cvate

Janko Popović Volarić hvali se zgodnom djevojkom: 'Jedna sladunjava fotka'

Foto: Nova TV
1/9
29.09.2020.
u 15:34

Glumac Janko Popović Volarić više ne krije koliko uživa u ljubavi s Petrom Švađumović.

Jedan od naših najpoželjnijih neženja Janko Popović Volarić uskoro bi mogao ostati bez te laskave titule. Početkom godine glumac je otkrio kako je ponovno sretan u ljubavi. Učinio je to fotografijom na kojoj pozira s djevojkom Petrom Švađumović.

1/11

O njoj se u javnosti ne zna puno, poznato je tek da je velika zaljubljenica u fitness i planinarenje pa se s glumcem često istražuje planinska područja. Zajedno su proveli i ljeto, a fotografijama s proteklog odmora pohvalio se i na svom Instagramu.

'Jedna zabrinjavajuće sladunjava morska fotka vs. sramotno realistična', napisao je Popović Volarić koji na prvoj fotografiji odlučno pozira s djevojkom, dok druga prikazuje kako spava na plaži dok njegova djevojka radi zajednički selfie.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Janko iza sebe ima brak s glumicom Jelenom Veljačom i vezu s glumicom Tijanom Pečenić koja je pukla jer im je bilo teško održavati ljubavnu vezu na relaciji Zagreb - Beograd. Kraće vrijeme bio je i s novinarkom N1 televizije Mateom Dominiković. Svoju ljubavnu sreću sada je konačno pronašao u zagrljaju tajnovite brinete.

"Predivni ste", "Vidi se koliko se volite", "Uživajte u svakom trenutku", samo su neki od komentara ispod fotografije.

Foto: Instagram/riley.loudermilk
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije