Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNA MAMA

Janica je rođenjem Oskara ostvarila životni smisao

Janica Kostelić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
02.01.2019.
u 07:00

Najbolja hrvatska skijašica svih vremena rodila je u prvim satima Nove godine. Još uvijek se ne zna tko je otac malog Oskara, a mi smo se prisjetili Janičinih najvećih ljubavi

Naša najtrofejnija skijašica Janica Kostelić nekoliko dana prije termina i četiri dana prije svog 37. rođendana rodila je carskim rezom u Petrovoj bolnici u Zagrebu. Kako je već bila izjavila, državna tajnica Središnjeg državnog ureda za sport iznimno se veseli novom životnom poglavlju, a do prije nekoliko dana obavljala je sve poslove. Malom Oskaru posebno se vesele četverogodišnji Ivan i dvogodišnji Leon, sinovi Janičina brata Ivice.

Trudnoću objavila u listopadu

– Radujemo se novom članu obitelji, a ja se posebno radujem što će se moji sinovi imati s kime igrati – izjavio je nedavno Ivica Kostelić koji je medijima potvrdio da je porođaj prošao u najboljem redu.

Foto: Ilustracija/Davor Javorović/PIXSELL

Da je trudna, Janica je objavila krajem listopada novinarima pred Vladom, a na rodiljski dopust otišla je u studenome i moguće je da je na radnom mjestu državne tajnice za sport neće biti sljedećih godinu dana. Također je dodala da se ima namjeru uskoro i vjenčati. No za koga i tko je otac djeteta, nije željela otkriti. U kuloarima, međutim, sve bruji o tome tko je otac djeteta. Priča koja se širi i koju je za Jutarnji list potvrdio, kako kažu, dobro upućeni izvor, Janica je u vezi s dečkom podrijetlom iz Petrinje, i koji je od nje stariji šest godina, a po zanimanju je tjelesni čuvar.

Janica nikad nije voljela govoriti o svojim vezama i privatnom životu. Njezina prva veza za koju je javnost doznala bila je s nogometašem Raulom Palomaresom. Navodno je američkog sportaša meksičkog podrijetla upoznala na rehabilitaciji u Selcu 2003. Raul je igrao nogomet za bosanskohercegovačko Žepče, a zbog veze s najtrofejnijom skijašicom preko noći je postao poznat.

– Znam da vas mnogo više od nogometa zanima moje prijateljstvo s Janicom. Ona je divna osoba i priznajem da nisam imao pojma tko je ona zapravo jer mi svojim ponašanjem ni jednog trenutka nije dala do znanja da je u Hrvatskoj prava zvijezda – izjavio je tad skromni nogometaš, a ljubav nije potrajala.

Slijedila je veza o kojoj se nešto više znalo – novi odabranik je bio riječki ronilac i diplomirani kroatist i germanist Boris Ivančić, s kojim je provela četiri godine. S njim je bila u vrijeme najveće slave, ali i kad je prekidala sportsku karijeru. Pokrenula je privatni biznis u Rijeci 2007. godine, kamo se preselila zbog novog odabranika i činilo se kao da idu prema zasnivanju obitelji.

Upoznali su se u Crikvenici, gdje žive Borisovi roditelji, a Janica je tamo često bila na rehabilitaciji. Mnogi još pamte Janičin lančić s privjeskom ronioca koji drži skiju, koji je jedna od naših najuspješnijih sportašica svih vremena ljubila prije svake vožnje. Darovao joj ga je Borisov brat Duško. Janica je često nakon pobjeda znala rukama na licu pokazivati ronilačke naočale kako bi svima pokazala koliko je zaljubljena. Par se rastao početkom ljeta 2009. godine, a vijesti je tada kratko potvrdio sam Boris, koji je objasnio i da su ostali dobri prijatelji.

Ljubav sa Švicarcem

Nakon Borisa Janica je pronašla sreću sa Švicarcem Danielom Haimerlom, no ljubav je potrajala samo godinu i pol dana. Njihova romansa započela je nedugo nakon što je Janica prekinula s Borisom, a upoznali su se godinu dana prije.
On je tad bio asistent jednog od koordinatora internacionalne skijaške federacije, a jednom su ga fotografi uhvatili na sljemenskim tribinama kako se druži upravo s Borisom. Par je dugo tajio vezu za koju je navodno prvi saznao Janičin brat Ivica.

Foto: DPA/PIXELL

Posljednji muškarac s kojim su je snimili fotografi tijekom prošlog adventa u centru Zagreba i iz čega su mediji iskonstruirali priču o vezi bio je Zvonimir Barišić, vozač zaposlen u Ministarstvu mora prometa i infrastrukture, ali su vezu demantirali. Smisao je života imati djecu, rekla je Janica u jednom intervjuu. Želja joj se ostvarila te nije mogla bolje ući u 2019. godinu. 

Celebrity baby boom: Pogledajte koga je sve razveselila prinova u 2018. godini

 

Komentara 14

SJ
staroveski.jasna
07:58 02.01.2019.

Vi novinari ste prave seoske babe, tračare. Kaj je to bitno tko je otac, ako hoće da budu anonimni nek bude, to je njihovo privatno pravo.

IS
istinaizlike
08:04 02.01.2019.

Janica je rođenjem Oskara ostvarila životni smisao? Da nije rodila njen život bi bio besmislen? Vi niste normalni.

LU
lucio2
11:51 02.01.2019.

Glup naslov dozlaboga. Smisao zivota!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije