Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tajne prošosti

Jane Fonda: Moja majka bila je seksualno zlostavljana

jane fonda (1)
Foto: pixsell
1/3
26.09.2012.
u 11:30

Glumica se pridružila svjetskoj kampanji Eve Ensler za borbu protiv nasilja nad ženama i otkrila privatni razlog zbog kojeg je to učinila.

Jedna od najvećih humanitarki u Hollywoodu i boraca za ljudska prava 74-godišnja Jane Fonda pridružila se svjetskoj kampanji Eve Ensler za borbu protiv nasilja nad ženama. Iskreno je objasnila i zašto je imala veliku potrebu to napraviti:

– Moja je majka bila zlostavljana od osme godine života. Zbog toga nikad nije mogla voljeti i pružiti ljubav, zauvijek je osjećala grižnju savjeti. Zato se i ubila u svojoj 42. godini. Danas pomažem ženama, mladim, starim, siromašnim, koje su se naše u sličnoj situaciji. Kad bi se ovaj svijet riješio nasilnika, bio bi puno, puno ljepši – kaže Jane koja je majku izgubila kad joj je bilo 12 godina.

Majka slavne glumice Frances Ford Seymour bila je kći imućnog kanadskog odvjetnika. Nakon smrti prvog supruga udala se za Petera Fondu s kojim je dobila dvoje djece. Ubila se  prerezavši  si vrat u psihijatrijskoj klinici gdje se liječila.

Komentara 2

LP
Lebron Petrovic
12:40 26.09.2012.

Kada, u 19 om stoljeću ?

M3
Miške 3
14:41 26.09.2012.

Sve bi ona dala i lagala, za malo medijske pažnje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije