Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
elektronička glazba

Jan Müller oduševio nastupom u Depo klubu

jan muller
Foto: PR FOTO
1/3
08.02.2015.
u 12:16

Na događaju Kunstpark Astralis uz pomoć domaćih DJ snaga, u sastavu Alessandro Ambrosio, Go Cut i Damir Ludvig, Jan Müller je zagrijao atmosferu u Depo Klubu do usijanja

Unatoč neviđenoj mećavi, poledici i prometnom kolapsu koji je u petak  pogodio Zagreb, obožavatelji iz Hrvatske, susjednih država, pa čak i gosti iz Švicarske i Rusije, našli su se na plesnom podiju zagrebačkog Depo kluba, gdje Jan Müller dokazao je da je apsolutni kralj elektroničke klupske glazbe.

Na događaju Kunstpark Astralis, pod pokroviteljstvom Njemačke Turističke Zajednice (DZT) i uz pomoć domaćih DJ snaga, u sastavu Alessandro Ambrosio, Go Cut i Damir Ludvig, Jan Müller je zagrijao atmosferu u Depo Klubu do usijanja.

Vođa kultnog projekta X-Dream iz Hamburga redao je vlastite najuspješnije singlove kao što su Freak, Out Here We Are Stoned, ili Radio, potpuno je pozitivno iznenadio prastarim, no još uvijek svježim klasicima kao što su Hardfloor - Acperience 1, Ramirez - La Musica Tremenda, Drax Ltd II – Amphetamine, te do sada javnosti potpuno nepoznatim i nikad objavljenima

– Nakon što sam više puta nastupao u Beogradu, Sarajevu i Skoplju oduševljen sam što sam napokon nastupio i u Zagrebu. Publika je zaista fenomenalna i vidi se da poznaju moju glazbu. Zagreb je prekrasan grad i nadam se da ću ga opet posjetiti u nadi da ću ga zateći u ljepšem vremenu – izjavio je Jan Müller.

Iako je Jan Müller diplomirao robotiku na hamburškom sveučilištu, poznat je po tome da slobodno vrijeme provodi izrađujući vlastite verzije analognih sintesajzera i kompjuterskog softvera. Riječ je o pristupačnoj osobi, neopterećenoj svojim legendarnim statusom, što je potvrdio družeći se sa svojim obožavateljima.

Svojom jednostavnošću i fenomenalnim izborom glazbe Müller je očarao istinske fanove koji su na ovom njegovom prvom gostovanju u Hrvatskoj napokon došli na svoje, a program Kunstpark Astralis je dao nadu uspavanoj zagrebačkoj sceni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije