Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rat chefova

Jamie Oliver i Gordon Ramsay ponovno su u svađi, a ovo je povod

Foto: PA/Pixsell
1/5
11.10.2017.
u 11:33

Ramsay odbija razgovarati s Oliverom i traži da se ispriča njegovoj supruzi jer je jednom izjavom uvrijedio njegovu obitelj

Britanski kuhari Jamie Oliver i Gordon Ramsay već godinama se javno prepucavaju, a novi razlog svađe je na puno osobnijoj razini.

Gordon je rekao da ne želi razgovarati s Jamiejem dok se ne ispriča njemu i njegovoj supruzi Tani zbog komentara koji je, prema Gordonu, bio neprimjeren i uvredljiv. Naime, u nadi da će se kuhari prestati javno svađati, Jamie je navodno rekao:

– On ima četvero djece, ja imam petero i ne želim vrijeđati nečijeg oca na televiziji. Gordon komentar nije shvatio kao dobronamjeran, nego kao provokaciju.

Poznati kuhar smatra da je Jamie htio naglasiti kako ima veću obitelj od Gordana nakon što je njegova supruga Tana prošle godine spontano pobacila njihovo peto dijete u visokom stupnju trudnoće. Tana je bila shrvana nakon što je čula što je Jamie rekao.

– Dečki će se uvijek svađati, ali Tana je bila užasnuta. Uistinu užasnuta – rekao je Gordon u intervjuu za Radio Times u kojem je objasnio svoju stranu priče. Jamie Oliver se još uvijek nije oglasio na optužbe niti dao svoje objašnjenje za novonastale napetosti.

1/9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije