Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriva je disleksija

Jamie Oliver: Grozno, ali u životu nisam pročitao ni jednu knjigu

jamie
Arhiva VL
20.11.2012.
u 18:36

Jedina knjiga koju sam skoro završio je "Kitchen Confidential" A. Bourdaina. Kad je došao u Englesku, pet godina nije me prestao maltretirati. Zato sam knjigu zapalio. Sada, kad smo se pomirili, trebao bih je završiti, kaže Goli kuhar

Jedan od najpoznatijih televizijskih kuhara Jamie Oliver, koji se zalaže za zdraviju prehranu djece u školama ali i za bolje obrazovanje, priznao je da sam nikada nije pročitao ni jednu knjigu. Time se ne ponosi, no razlog njegovu ne čitanju je disleksija.

– Nikad nisam pročitao knjigu. I znam da zvuči grozno, ali disleksičan sam i sve mi brzo dosadi. Jedina knjiga koju sam skoro završio je \"Kitchen Confidential\" Anthonyja Bourdaina. Ali kad je došao u Veliku Britaniju, pet godina nije me prestao maltretirati. Zato sam knjigu, iz principa, zapalio. Anthony se ispričao pa smo se pomirili. Sada bih tu knjigu ipak trebao pročitati do kraja – kazao je Jamie, inače autor više kuharica, koje su redom postali bestseleri.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
mare0801
07:44 21.11.2012.

Bourdain ga je stvarno zgadio u knjizi,u poglavlju o tv kuharima,ljudima čija jela nitko ne jede,kako kaže. meni on nije nesimpatičan,ali ono što on kuha nema veze s vezom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije